Rehber 0 TL ile Blogger Yolculuğunuza Başlayın

@Işık Selam! Medium sana boş bir sayfa sunuyor. Bu sayfa komple senin alanın ve istediğin şeyi istediğin nitelikte yazmakta özgürsün. Medium'un kitlesi çok büyük ve eminim ki bir publication içinde yazarsan okunup etkileşim alacaktır.

Hocam merhaba,
Oynadığım bilgisayar oyunlarının (yoğunlukla yarış oyunları) detaylı analizlerini yapmak için bir Blog sayfası açmayı düşünüyorum. Size bunu nasıl yapayım?

Hocam merhaba,
Oynadığım bilgisayar oyunlarının (yoğunlukla yarış oyunları) detaylı analizlerini yapmak için bir Blog sayfası açmayı düşünüyorum. Size bunu nasıl yapayım?
Daha fazla özelleştirme istiyor isen WordPress kullanabilirsin. Diğer türlü Blogger kalıyor elde.
WordPress seçiminde alan adına ekstra olarak hosting masrafın da olur.

Daha fazla özelleştirme istiyor isen WordPress kullanabilirsin. Diğer türlü Blogger kalıyor elde.
WordPress seçiminde alan adına ekstra olarak hosting masrafın da olur.
Bu Medium nedir peki, benim herhangi bir şekilde işime yarar mı? Sizin bir yazınızı okudum ama anlamadım olayını.

Bu Medium nedir peki, benim herhangi bir şekilde işime yarar mı? Sizin bir yazınızı okudum ama anlamadım olayını.
Medium hazır bir kitle sunar. Eğer bir publication içinde yazarsan direkt okunma alıp para kazanabilirsin bile. Medium'da yazılan bloglar genelde hayat ile ilgili şeyler oluyor.
Oyun gibi şeylerin tutacağını pek sanmıyorum şahsi olarak. Tabii ki bu benim fikrim, belki tutar.

Blog yazmaya girişeceksen 0 TL gelir elde edecek gözüyle girip sadece uğraş, hobi olsun diye girmelisin.
Ama Medium'da da pek ala paylaşım yapabilirsin.

Aynı yazıyı hem kendi blogunda hem Medium'da paylaşabilirsin. Bu da aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…