ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Paylaşımlı Steam hesabında Denuvo illetinden dolayı gerçekleşen anti-tamper hatası ne zaman düzelir? Daha önce aynı güvenilir satıcıdan 2-3 oyun oynadım ve sorun yaşamadım. Sadece Wukong'da böyle bir sorun olmuştu, bir de 007 Fits Light oyununda oldu. 24 saat geçtikten sonra veya yoğunluğun az olduğu saatlerde denemek mantıklı mı? Dün gece hata vermişti, ara ara deniyorum. Denemeden 24 saat beklemeli miyim yoksa ara ara denemeli miyim? Muhakkak bu sorunu yaşayanlar olmuştur.

Ekran görüntüsü 2026-06-01 022746.webp

Paylaşımlı Steam hesabında Denuvo illetinden dolayı gerçekleşen anti-tamper hatası ne zaman düzelir? Daha önce aynı güvenilir satıcıdan 2-3 oyun oynadım ve sorun yaşamadım. Sadece Wukong'da böyle bir sorun olmuştu, bir de 007 fits light oyununda oldu. 24 saat geçtikten sonra veya yoğunluğun az olduğu saatlerde denemek mantıklı mı? Dün gece hata vermişti, ara ara deniyorum. Denemeden 24 saat beklemeli miyim yoksa ara ara denemeli miyim? Muhakkak bu sorunu yaşayanlar olmuştur.

Eki Görüntüle 254054

Ben de zamanında Requiem almıştım, paylaşımlı hesap olarak aynı sorun vardı. Her gün denemeniz lazım, başka bir çözümü yok.

Bende 2 gün sonra çözülmüştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de zamanında Requiem almıştım, paylaşımlı hesap olarak aynı sorun vardı. Her gün denemeniz lazım, başka bir çözümü yok.

Bende 2 gün sonra çözülmüştü.
40$ vermektense deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim. Ara ara denerim. @Kriyus ayrıca önereceğiniz satıcı varsa, önerilere de açığım.

1 Günde oyuna girme sınırı var. Benim bildiğim 10 kişi idi. sabah saatlerinde oyuna girerseniz daha sonraki girişlerde hatırlayacak.

Voices38'i bekliyoruz mecbur.

Bu arada Denuvo'lu oyunun paylaşımlı hesabını almak akıl kârı değil, Denuvo'nun bir limiti var günlük.
Pragmata'yı paylasımlı hesap olarak bitirmiştim. Sadece sabah okula gitmeden oyunu başlatıp kapatıyordum. Sonra eve gelince o gün istediğim kadar girebiliyordum.

Denuvo'lu oyunları hızlı bir şekilde kıran eleman.
hocam daha önce hiç bu tarz kırılmış oyun yüklemedim ve yüklemey bilmiyorum. nereden takip ediyoruz bir rehber var mı?
1 Günde oyuna girme sınırı var. Benim bildiğim 10 kişi idi. sabah saatlerinde oyuna girerseniz daha sonraki girişlerde hatırlayacak.

Pragmata'yı paylasımlı hesap olarak bitirmiştim. Sadece sabah okula gitmeden oyunu başlatıp kapatıyordum. Sonra eve gelince o gün istediğim kadar girebiliyordum.
ben de bir deneyeyim bir ara bakalım. bir süre sonra yoğunluk azalır sanırım.

oyunlar aşırı pahalı gerçekten. yurtd dışı için de ucuz değil. lineer hikayeli kısa bir oyun için 40$ hiç az değil.

40$ vermektense deneyeceğim hocam. Teşekkür ederim. Ara ara denerim. @Kriyus ayrıca önereceğiniz satıcı varsa, önerilere de açığım.
Genellikle hepsinde olacağı için tavsiye etsem de pek bir anlamı yok. Oyun fiyatını hak ediyor 40 dolar bence gayet iyi bir fiyat. Ayrıca Türkçe desteği de var. Ben de oyunu satın aldım.