0850 901 0730 Dolandırıcı Numara

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
10 saattir TurkNet kullanıcısı olarak internet yok. Gerçek TurkNet numarasını aradığımda arıza var deniliyor fakat başlıkta bahsettiğim dolandırıcı numarayı aradığım zaman 3.000 TL modem kilitlemeye çalıştılar. Babam numarayı araştırırken görmüş. Google’a sponsorlu reklam vermişler, TurkNet yazınca çıkıyor. Allah’tan bir bilgi vermemiş.

İlk başta "Burası TürkNet değil mi?" diye sorduğumda "Evet" dediler. Sonra "SuperOnline değil mi?" diye sorduğumda yine "Evet" dediler. İşte o sırada biraz küfür edip kapattım.

Bu konuyu neden açtın derseniz siz de dolandırılmayın. Dikkatli olun. Ailenize vb. yakınlarınıza söyleyin, yaşlılar çok kanıyor. Özellikle bu numara insanları da arıyormuş. İyi günler hepinize forum alemi.

İnternette arama yapıp numarayı sorgulattığımızda da dolandırılan insanlar gördüm, dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip numaralardan tonla arama geliyor.
Engelle engelle bitmedi.
İlgileniyorsanız 1 e basın ilgilenmiyorsanız ''gene ararız''.
Telefonu açıyorum. Kimsiniz? Websitenizi söyler misiniz dedğim an yüzüme kapatılıyor .

Bir kurumun iletişim bilgilerini edinirken mutlaka internet sitesine girip ilgili iletişim menüsünden edinin. Direkt Google'a yazıp ilk gelen sonucu doğru olarak kabul etmeyin.
Biliyorum hocam babama gerekli şeyleri anlattım. Allah’tan kendisi bir bilgi vermemiş. Aradığı yeri gösterdi sitenin ismi “Müşteri Hizmetleri” marka da yok

Ailecek Netmaster modem kullanıyoruz ve bundan yaklaşık 4 ay önce buna benzer bir numara bizi aradı ve internetinizin sürekli kesildiğini, 15dk öncede bir kesinti yaşadığınızı bunun sebebinin modeminizin çok eski olmasından kaynaklı oldunu söyledi bizde inandık çünkü kadının dediiği gibi 15dk önce yine bir kesinti yaşamıştık internetimiz yavaşlamıştı. Üstelik adımızı soyadımızı ve adresimizide söylemişlerdi numarada. 2 bin TL'ye bize modem gönderdiler kutuyu bir açtım içinde Supercell'in kullandığı beyaz modem çıktı aileme bunun sahte olduğunu anlatana kadar canım çıktı. En son müşteri hizmetlerini aradık ve bizim böyle bir hizmetimizin olmadığını söylediler numarayı şikayet ettik 2bin TL hala kayıp yani dolandırıldık sizde sakın kanmayın.

Ayrıca en başta kadın modeminiz 10 yıllık nerdeyse demişti biz interneti eve 2015 yılında çektirmiştik ona kadar biliyorlardı.

Bilgilerimiz artık herkesin elinde maalesef.

Geçmiş olsun hocam. Üzüldüm adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…