1+0 ve 1+1 evler genelde lüks site veya apartmanlarda olurlar ve kirası merkeze uzak 2+1 ev ile aynıdır veya daha yukarıdadır. Öyle saçma akıl veriyorlar ki bazen en son birine fena patlayacağım Allah korusun.

"1+0 Studio veya 1+1 ev tutsan ya gecinirsin." bu söze alerji kaptım artık beyin yok insanlarda. Kiradan haberi yok ve baba parasiyla geciniyorlar. Hiç markete gidip alisveris yapmamislar, hiç elektrik ve dogal gaz faturasi apartman aidatı odememisler. Öyle cahiller ki artık konu acmaya karar verdim. Belki gören falan olur da bu saçma öneriyi vermez. Ha bir de girerken 20 bin liralik daire icin 60.000, eşyali ise reziller size senet imzalatiyor 150.000 liraya kadar. Işin sonunda %99 dolandiriliyorsunuz. Neyse diyecek baska bir seyim yok. Hak ediyoruz bunlari. Aileden bir şey sahibi olmayan agziyla kus tutsa dahi bir yerlere gelemez bu saatten sonra da.

Aklima gelmisken söyleyeyim, evi bulsaniz bile memur kefil istiyorlar. 😅🤣🤣🤣 CİMER'e guzel bir yazi yazdim bu emlakcilarla ilgili eger icraata gecmezlerse PTT ile posta yoluyla yapilmasi gereken basit seyleri yollayacagim. O da olmasa bizzat meclise gitmeyi dusunuyorum. 600 milletvekili var, hala emlakcilara bir duzenleme gelmedi. Ev kirasinin yuksek olma sebebi emlakcilar. 1 kira bedeli alıyor, senet imzalatiyor, hiç vicdan merhamet yok.