1.000-1.500 TL bütçede sessiz switchli mekanik klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tridyboos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 75
Bütçe
1.000-1.500 TL

tridyboos

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

1.000-1.500 TL bandında mekanik bir klavye arıyorum. Önceliğim sessiz switch kullanması çünkü hem oyun oynuyorum hem de gece kullanımım oluyor.

Şu an Rampage SNUG K14 modeli dikkatimi çekti. Bu modeli kullanan varsa artılarını ve eksilerini paylaşabilir mi?

Bunun dışında bu bütçede, mümkün olduğunca sessiz çalışan, kaliteli hissiyat sunan ve uzun ömürlü önerebileceğiniz başka modeller var mı?

Kullanım amacım ağırlıklı olarak oyun ve günlük kullanım. Türkçe Q olması tercih sebebi.

Şimdiden teşekkürler.

Sessizlik beklentiniz ne kadar bence onu detaylıca belirtin. Medela red switch seviyesindemi yoksa Logitech mk295 seviyesinde membran ölüm sessizliğimi? Çok öznel sorular. Zamanında bende benzer konu açmıştım tatmin etmemişti ondan dolayı diyorum. Ben Aula F87 Pro + Outemu Silent Lemon V3 switch kombine etmiştim ama tok/boğuk/yüksek bir ses çıkıyordu. Gene çoğu mekanik klavyeye kıyasla sessiz olmasına rağmen benim laptop klavyesi sessizliğindeki beklentimi karşılamamıştı. Gerçekten sessiz diyorsanız mekanik değil, membran ofis klavyelerine (Logitech mx keys) yönetmeniz lazım. Ama illa mekanik diyorsanız o durumda hotswap, sesi hapsedecek, dışarı yankılayarak vermeyecek yalıtımı yüksek mekanik klavye alıp ayrıca üzerine sessiz switch takmak (Outemu Silent Peach/Lemon, Akko Fairy/Penguin vs.). Fakat bu da ekstra bütçe demek. Direkt hazır sessiz mekanik klavye olarak aklıma MCHOSE UT98 geliyor. Forumda birisi alıp çok memnun kalmıştı.

Hocam valla şu anda siyah switchli bir klavye kullanıyorum, 4-5 sene oldu alalı. Son zamanlarda birkaç tuşunda basmama ve çift basma gibi problemler çıkmaya başladı.

Bir arkadaşımda red switchli bir klavye deneme fırsatım oldu, hem hissiyatı hoşuma gitti hem de kullandığım klavyeye göre oldukça sessiz geldi. Öyle tamamen sessiz bir klavye aramıyorum, sadece genel olarak çok gürültülü olmasın yeter.

Membran klavyelere de baktım ama açıkçası içime sinmedi. Bu yüzden mekanik klavye tarafında önerilere açığım.

Şu an Rampage SNUG K14 ve Havit Gamenote Kb884L dikkatimi çekti. Kullanan veya bu bütçede daha mantıklı bir alternatif önerebilecek olan varsa sevinirim.

Hangisi daha iyi ulan bir kalvye aliyim dedim 1-1.5K fln tutar dedim attıklarınızda çok iyimiş içim el vermiyor ama alıcaz artık bu retro olann güzel duruyor alıyorum ozm.

kupn ile bu fiyata geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…