• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

1.000-1.500 TL'ye Klasse Longteng Huoyun benzeri Hybrid mouse pad önerisi

Bütçe
1.000-1.500 TL

urkanF

Uzman
Klasse Longteng Huoyun Special Edition Drakonos, ilk araştırarak aldığım mouse pad. İşimi görüyordu kardeşime verdim. Şimdi yeni laptop aldım, mouse olarak Teevolution Terra Pro aldım bu mouse ile kullanacağım.

Hybrid model arıyorum hem hikayeli he FPS oyunları oynuyorum. 1.000-1.500'e uzun ömürlü temizliği kolay mouse pad arıyorum.

Wraith spirit of aim en iyi seçenek gibi.

Yaratılmış en iyi mousepadler'den biridir bu.

Önerim SoA olur, ifade atma sebebim "yaratılmış en iyi mousepadler'den biridir." ifadesi. Abartmayalım lütfen. F/P bir pad ama yaratılmış en iyi mousepadlerden biri falan değil.

Heh bende soa mı alsam yoksa bu aralar çok öneriliyor dosya göre ucuz kenshi mi yoksa bütçe arttırıp ESP mi karar veremedim

Önerim SoA olur, ifade atma sebebim "yaratılmış en iyi mousepadler'den biridir." ifadesi. Abartmayalım lütfen. F/P bir pad ama yaratılmış en iyi mousepadlerden biri falan değil.

Haklısınız hocam ben biraz abarttım kusura bakmayın ama çok beğendiğim bir mouse pad o yüzden.

Peki soa mı yoksa kenshi mi

Up

Son düzenleme:

Al geç, 2 haftadır kullanıyorum, bizim bugüne kadar kullandıklarımız hibrit falan değilmiş, hatta mouse pad bile değilmiş. Web sitesinden 1350 TL'ye aldım. Hepsinden fazlası var eksiği yok. Wraith de kullandım, klasse de. Benim favorim bu. Hatta klasse aynı segmentte bile olamaz. Wraith'ten ise mm olarak daha kalın ve daha uygun fiyatı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…