Bütçe
1.000-1.500 TL
Mesajı yazdıktan sonra kesin derdimi anlatamadım demiştim gerçekten anlatamamışım. 😂😂 kusura bakma sorun bende. Ben anlatamadım. Şu an kullandığım klavye mekanik bildiğim kadarıyla şimdi ben bunun hassasiyetini ayarlayabiliyor muyum? 🙀 yani anlatmak istediğim böyle tuşa parmağım değer değmez algılıyor dokunmatik gibi ben biraz daha bastırınca algılasın istiyorum ve bu son attığın klavye mükemmel ve tatlış bu istediğim gibi midir sence?

Bunlarda bastığında kademe gibi çalışıyor yani telefonun açma kapa tuşu gibi bunlar. Muhtemelen bahsettiğin red Switch bir klavye. Senin klavyen manyetik olmadığından hassasiyeti ayarlayamazsın. Logitech'in bu tarz klavyeleri MediaMarkt gibi yerlerde deneme olarak koyuluyor istersen deneyebilirsin.

Bu klavye T harfine basınca Techolaya otomatik giriyor, algıdan kastın tuş yüksekliği ise, bunun tuşları da kısa, basınca hemen algılıyor, 500 TL'lik A4Tech klavye yeterli olur o zaman sana, 1.000 TL gereksiz, tuşlar biraz yüksek yaylı gibi.
Ben hemen algılamasın istiyorum zaten. Normal zamanda algılasın. A4Tech ile yazı yazmak çok konforlu olmaz ya.

Bunlarda bastığında kademe gibi çalışıyor yani telefonun açma kapa tuşu gibi bunlar. Muhtemelen bahsettiğin red Switch bir klavye. Senin klavyen manyetik olmadığından hassasiyeti ayarlayamazsın. Logitech'in bu tarz klavyeleri MediaMarkt gibi yerlerde deneme olarak koyuluyor istersen deneyebilirsin.
Logitech iyiye benziyor bence almalıyım onu. 😂