Şu anda sistemimde Netac NV2000 512 GB M.2 SSD bulunuyor ama yetmiyor. Hikayeli oyun falandır yer kalmıyor.
Bu yüzden ya 500 GB SSD ya da 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ve önerdiğiniz diskleri atar mısınız?
Şu anda sistemimde Netac NV2000 512 GB M.2 SSD bulunuyor ama yetmiyor. Hikayeli oyun falandır yer kalmıyor.
Bu yüzden ya 500 GB SSD ya da 1 TB HDD almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ve önerdiğiniz diskleri atar mısınız?
Anakartının en alt kısmında bu yuvalar. Orayı da çekip yüklersen tam karşıdan yorum yapabilirim.
Sanıyorum ki en alt yuvan müsait. Çünkü ekran kartının boyutu çok büyük değil.
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Alttaki yuva müsait. Ekran kartınız biraz sağdan sarkma yapmış. Ekran kartı destek aparatı ile düz konuma getirebilirsiniz. Dönüştürücüyü de bırakıyorum. Arkadaşın dediği m2 ssd modelini öneririm.