1.000-2.000 TL arası klavye önerisi

cansxxr

Yetkin
T60 almıstım kullanıyorum ve artık bazı tuslar ya basmıyor, vurunca filan basıyor ya da ESC basıyorum Windows paneli filan açıyor. Bu fiyat arasında önerebilceniz klavye var mı? Ömrü uzun olacak, mekanik olup olmaması pek fark etmez. Mekanik oluyorsa da fazla ses çıkarmayacak switchtlerden lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K Dahilse bunu öneririm. Silver Switch ve %75. Sesi red, brown, blue switch arasından en çok hoşuma giden bu. Aynı zamanda bende kullanmaktayım.

%60 kablolu olur derseniz:

%60 kablosuz olsun derseniz:

%100 olsun, kablolu olsun, mekanik olmasın derseniz:

Yüzde 60 istemiyorum artık rahat oluyor fakat yön tuşlarının olmaması F tuslarının kısayol olması bir zaman sonra sıkıntı yapıyor. Daha uygun önerebilcen bir şey var mı?

2binde dahil fakat o kadar çıkmak istemiyorum işlemcimide değiştiriceğim için parayı denkleştirmeye çalısıyorum.

Ondan dolayı daha uygun klavye bakıyorum.

Yani 1500TL'ye alacağın ve 2000TL'ye alacağın klavye arasında aşırı ciddi fark olmasa bende 1500TL'yi önerirdim ama Royale Kludge olan zaten şuan indirimde ve o 500TL fazlayı verdiğine kuruşu kuruşuna değecek bir ürün. Bence kesinlikle alabiliyorsan RK R75 olanı al ilk arkadaşın attığı.

Klavye pek hosuma gitmedi tus renk dizilimi vs.
ne kadar sure kullandınız klavyeyi?

Ajazz AK680 brown Switch al. Yön tuşları var, tuşlar kısayol olmuyor genellikle. Sesi falan hoş ben kullanıyorum.

Ajazz AK680 brown Switch al. Yön tuşları var, tuşlar kısayol olmuyor genellikle. Sesi falan hoş ben kullanıyorum.

Bu klavyeninde tuslari pek hosuma gitmiyor. Ne zamandir kullaniyosun peki fiyati iyi belki bakabilirim.

Bu klavyeninde tuslari pek hosuma gitmiyor. Ne zamandir kullaniyosun peki fiyati iyi belki bakabilirim.

Yani 7 ay oldu ve çok memnunum hocam sesi, basma hissiyatı ve en önemlisi ğ ü ı İ tarzı harfleri hiçbir kısayol kullanmadan kullanabilmem. Klavyenin FN + space tuşlarına basılı tutunca sıfırlıyor, driveri var. Tam bir fiyat performans ürünü, ayrıca tuşları bence çok tatlı.

Klavye pek hosuma gitmedi tus renk dizilimi vs.
ne kadar sure kullandınız klavyeyi?
Birkaç gündür kullanıyorum gayet iyi klavye.

Tuşlarının ingilizce olduğuna aldanmayın Ş tuşuna basında gene Ş yazacak çok istersen ilerde Türkçe Keycap Alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…