1.000-2.000 TL arası klavye önerisi

Birkaç gündür kullanıyorum gayet iyi klavye.

Tuşlarının İngilizce olduğuna aldanmayın ş tuşuna basında gene ş yazacak çok istersen ileride Türkçe keycap alırsın.

Spacede deli gibi yay sesi var, alınmaz.

Hocam boyut olarak begendim filan fakat iste klavye renkleri vs. sistemimle biraz alakasiz beyaz ve siyah sistemim var.

Birkaç gündür kullanıyorum gayet iyi klavye.

Tuşlarının İngilizce olduğuna aldanmayın ş tuşuna basında gene ş yazacak çok istersen ileride Türkçe keycap alırsın.

Onları biliyorum onluk bir sıkıntı yok fakat. Mekanik olup olmamasiyla ilgilenmedigim icin bilindik marka uzun ömürlü gidecek bir şeymi alsam diye emin degilim. Hotswap olmasi guzel filan klavyede hos duruyoda marka ve fiyattan dolayi kararsizim biraz daha uygun bir şey ariyorum.

Beyaz rengi de var klavyenin.

Asıl bu tarz klavyeler daha uzun ömürlü oluyor zaten.

İndirim bitti azönce

Tek uzun omurlu olmasini etkileyen şey hotswap olmasi onun harici kullandiklari switchtlerden dolayi maksimum 6 aya hep tuslari gitmeye basliyor kullandigim T60 gibi. Zaten indirimde bitmis yapacak bir şey yok baska klavye bakacağım.

Tek uzun omurlu olmasini etkileyen şey hotswap olmasi onun harici kullandiklari switchtlerden dolayi maksimum 6 aya hep tuslari gitmeye basliyor kullandigim T60 gibi. Zaten indirimde bitmis yapacak bir şey yok baska klavye bakacağım.
O switch'in kalitesi ile alakalı T60 zaten giriş seviye bir klavye o tarz klavyelerde bu tarz şeyler olağan zaten.

Hocam sen klavyenin tescilli satıcısı mısın, bu kadar savunma klavyeyi önerini yap baskaları da yapsın arkadaş hangisi kendisine güzel gelirse onu alsın.

Hocam sen klavyenin tescilli satıcısı mısın, bu kadar savunma klavyeyi önerini yap baskaları da yapsın arkadaş hangisi kendisine güzel gelirse onu alsın.

Dostum gidip adama AK680 diyorsun. Toplasan şu güne kadar kullandığın 2 tane klavye vardır biri membrane. İlk kullandığın mekanik klavyeyi gelip konuya atmışsın. Burada adama düzgün ürün alsın diye uğraşıyoruz onda da gelip laf atıyosun. Senin hayatın boyunca kullanmayacağın gaming ekipman benim 2 ayda elimden geçiyo bi zahmet biz önerelim doğrusunu be.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-27 saat 04.27.18_aec8c07b.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:

AK680 düşük bütçede güzel klavye gelip burada boş boş hava atma dostum o kadar da emin konuşma elimden onlarca klavye geçti şu ana kadar AK680 beğendiklerim arasında.

AK680 düşük bütçede güzel klavye gelip burada boş boş hava atma dostum o kadar da emin konuşma elimden onlarca klavye geçti şu ana kadar AK680 beğendiklerim arasında.

Evet bütçen 1000TL üstüne 1 kuruş bile çıkmıyorsa alınabilir yoksa alınmazlar.

Aigo klavyelere bakabilirsin. Yellow switch en beğendiğim arasında bataryası ufak ta olsa 1200mah ile kablosuz desteği de var. Aynı zamanda farklı boyutlarına da bakabilirsin siteden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…