1.000-2.000 TL bütçe ile kablolu veya kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000-2000

Necromancer1

Uzman
Arkadaşlar selam,

Şu anda SS Rival 3 kullanmaktayım. Alalı bir 3 sene olmuştur ancak artık değiştirme kararı aldım. 1.000-2.000 TL civarı mouse aramaktayım. Kablolu veya kablosuz olması çok önemli değil.

Mümkünse kablosuz olması, IPS değerinin iyi olması gerekli. Farenin MCU'sunun fiyatının iyilerinden olmasını isterim. Sensörü keza aynı şekilde, claw tutuş şekline uyumlu olması, (parmaklarım 18 cm) kablosuz olacaksa bile bataryasının iyi gitmesi gerekli.

Diğer konularda Dragonfly A9 Plus gördüm, SS Prime+ gördüm (Prime+ arkadaşımda var. Kullanımına aşinayım), Fantech Helios II 1K gördüm.

Daha farklı önerilere de açığım, ayrıca mouse pad önerisi de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz 2000'in üstüne çıkar mı? Ayrıca mouse pad için bütçeniz nedir?

Bütçeniz 2000'in üstüne çıkar mı? Ayrıca mouse pad için bütçeniz nedir?

Çok zorlarsam ancak çıkar, mouse pad için bir bütçe belirlemedim ancak ikisi mümkünse eğer 3000'i geçmesin.
3000'i geçecekse de eğer sağlam bir mouse almak isterim.

Mousepad içinde bunu önerebilirim.

Son düzenleme:

A9 Plus, "bataryası iyi gitsin" istediğinizi en iyi karşılayacak ürünlerden birisi bu bütçede. Bilgisayarım günde 10 saat açık olduğu halde 5-6 günde %20 şarj eksiltti benimki. Claw için biçilmiş kaftan değil ama kullanılabilir.

Ben de yıllarca rival 3 kullandım, elime küçük geldiği için A9'a geçtim. Rival 3 sizin elinize tam uyuyor mu?

@Toby Fox hocam yardımcı olabilir bu konuda.

Rival 3 birazcık küçük, Prime+ ise elime tam uyuyor.

Rival 3 birazcık küçük, Prime+ ise elime tam uyuyor.
Kablolu kullanırım derseniz olabilir.

Şunada bakabilirsiniz.

Evde kullanım için zaten kablolu kullanırım.
Ki aklımda olan bir modeldi fantech.
Eğer ki evde kablosuz kullanıcaksam bataryasının büyük olması lazım.
Dışarıda beni 3-5 saat kablosuz idare edecek kadar batarya olsun okeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…