1.000-2.000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
1.000-2.000 TL
Sürücü çapı Q30'a göre daha düşüktü bildiğim kadarıyla ayrıca uygulama desteği (indoor ve outdoor ANC modları gibi) ve EQ da bir artı. Kötü demiyorum ama en iyisi denmez bence.
Ses kalitesi olarak önde Sony buradan bakabilirsiniz.

Bass testleri yapılmış ama zaten EQ ile bassları kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz zaten Full bölümüne bakarsanız aman aman bir farklılık yok ama paket içeriği Q30 da daha fazla. Aynı fiyata ANC özellikle EQ uygulamalı ve özel koruma kılıfıyla bence çok daha cazip. Ayrıca acil durumlarda örnek Bluetooth desteklemeyen bir bilgisayar ya da şarj bitme durumunda kılıfındaki AUX kablosunu da unutmamak gerek yani çift bağlantı var.

Ekolayzırsız çöp ama Q30. Türkçeye çevirdim incelemeleri.

Q30:
Anker Life Q30 nötr ses için gayet uygun. Kutudan çıktığı haliyle, yoğun vuruş ve patlama sağlayan heyecanlı, v şeklinde bir ses profiline sahiptirler; bu, düz, nötr bir sesin hayranları için pek uygun değildir. Tiz ses çıkışı, uyum ve contaya bağlı olarak da değişebilir ve ses sahneleri kapalı ve çok geniş değildir. Bununla birlikte, yardımcı uygulamaları bir grafik EQ ve ön ayarlar sunar, böylece seslerini beğeninize göre ayarlayabilirsiniz.

WHC-520:
Sony WH-CH520 nötr ses için uygundur. Bas ve orta aralık çok iyi dengelenmiş, EDM ve rock gibi türlerin sesi güçlü, dolgun ve biraz sıcak oluyor. Varsayılan olarak tiz aralıkları, vokallerdeki ve zillerdeki harmonik ayrıntıların karanlık ve donuk görünmesine neden olur? Neyse ki, yardımcı uygulamanın grafik EQ'su ve ön ayarlarıyla ses profilini değiştirebilirsiniz. Bununla birlikte, düşük baslarda ve düşük ila orta tizlerde sesin orta ve yüksek ses seviyelerinde daha az temiz olmasına neden olan bozulma vardır.

Ayrıca puanlama olarak 6,5'a 7,4 bir farklılık var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten artısı da orada bu cihazın zaten özellikle neutral yerine travel gibi testlerde ki puandan da belli özellikle metropolde çok daha tercih edilir bir model bence.

Ben de WH-CH520 modelini öneririm. 8-14 Ekim Amazon kampanyası var. İndirim yiyebilir.

Daha uygun fiyata Q21i düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…