1.000 TL bütçe ile Samsung Galaxy S25 için kılıf önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barış55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 92
  • Etiketler Etiketler
    s25
Bütçe
1.000 TL

barış55

Becerikli
Yer
Ankara
S25 için kılıf önerisi: Düşme, çarpma, kamera koruması için neler var? Bütçe olarak 1.000 TL altı olursa iyi olur ama derseniz "Şunu al, telefon ölür bu ölmez" o da olur.

S25 için 500-600 liraya ucuz kılıf almak yerine 50 bin liralık telefonunuzu korumak için kaliteli bir kılıf alın.

Şimdi piyasaya baktım, Edge, Plus ve Ultra için kılıflar var ama düz S25 için adam gibi tek bir kılıf bile yok. Ben olsam kalitesiz silikon kılıf yerine direkt kılıfsız kullanırdım.

Spigen bile satışını durdurmuş S25 kılıflarının.

Son düzenleme:

En altta Spigen var sadece bir de kılıf olmadan kulanma konusunda çok hoşuma gitmiyor hassasiyeti o zaman bir de evet aslında 50binlik telefona adamakıllı kılıf lazım bakım S24 ve S23 ile boyutları aynı onlar için varsa elde satılmayan onları alır takarım.

Teknoft Samsung Galaxy S25 için Karbon Serisi Ultra Güçlü Metal Tuşlu ve Lens Çerçeveli Darbe Emici Karbon Fiber Görünümlü Silikon Kılıf (Siyah, Galaxy S25) : Amazon.com.tr: Elektronik gözüme şu an için bunu kestirdim daha kalitelisini bulana kadar bununla devam ederim muhtemelen.

Ucuz ancak dandik durmuyor, denenebilir. Karbon görünümü olmasını da beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…