Daha önce 70*30 sanırım Monster etrafı yeşil örgülü bir mouse pad kullanıyordum, iyiydi, memnundum, toparlanma vesaire yapmıyordu. Daha sonra hediye Glorious marka 90*40 pad aldım, boyutu beni çok memnun etti, farenin alanı arttı, klavye içine rahat oturuyordu. 1 yıl olmadan mouse pad CS'de özellikle flick atarken ani dönüşlerde farenin altında toparlanmaya, hareket etmeye başladı. Yıkayıp ütüleyince bir süre düzeliyor ama geri aynı oluyordu. Garanti sorun yok dedi, ben de kaldırdım, attım ve masamın zeminine biraz alıştım. Farenin altını biraz eskittim Şimdi büyük ihtimalle ATK X1V2 Ultimate alacağım ve 90*40 beni uğraştırmayacak, farenin rahat hareket edeceği bir mouse pad istiyorum. Xrades, Monster, Klasse Pro veya sizin önerileriniz nedir? Monster 90*40, özellikle onu kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
90x40 istiyorsan bu fiyata alabileceğin en kaliteli paddir kendisi.
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
90x40 istiyorsan bu fiyata alabileceğin en kaliteli paddir kendisi.