Claw/palm şeklinde kullanıyorum, elimin uzunluğu 17 cm genişliği ise 9-10 cm falan. Hem oyun hem de normal şekilde kullanacağım. Aşağıdaki arkadaş gözüme çarptı ama küçük gibi duruyor.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Claw/palm şeklinde kullanıyorum, elimin uzunluğu 17 cm genişliği ise 9-10 cm falan. Hem oyun hem de normal şekilde kullanacağım. Aşağıdaki arkadaş gözüme çarptı ama küçük gibi duruyor.
Ya elinin altında duracak tipini bile görmeyeceksin ama hani yine de çok çirkin Throne markasını ömrü hayatım boyunca(16 sene) duymadım ama A9 alsan bırak 1 haftayı Bilgiseyarin çalışmaktan bıkma noktasına gelesiye kadar götürür.
Ya elinin altında duracak tipini bile görmeyeceksin ama hani yine de çok çirkin throne markasını ömrü hayatım boyunca(16 sene) duymadım ama A9 alsan bırak 1 haftayı bilgiseyarin çalışmaktan bıkma noktasına gelesiye kadar götürür.