1.000 TL müzik dinlemek için kablolu kulaklık önerisi

mete01

Tanınmış Üye
Makaleler
2
Apple müzik ile kayıpsız müzik dinlemek için kablolu kulaklık önerisi istiyorum. Çünkü Apple kablosuz kulaklıklar için destek vermiyor. Ayrıca Type-C olsa benim için daha iyi olur. PC'de kullanmak istiyorum. Seneye de Type-C olan bir telefona geçeceğim zaten.
Aradığım özellikler: Ses kalitesi, kulak içi olması.

Bütçe maksimum 1000 TL.

Aradığım markalar: Sennheiser, Sony, Bose, Bang Olufsen, Bowers Wilkins, Apple(eğer dinletemeyecekse Apple baştan silebilirsiniz, herhalde kendi kablolu kulaklığına kayıpsız desteği vardır.)

Ayrıca Sennheiser olursa bir nebze daha iyi olur. 458BT rezilliğinden sonra gerçek anlamda Sennheiser ses kalitesi duymak istiyorum.

100 TL aşmanı tavsiye ederim. Marka takıntısı olma. Apple gibi Sennheiser ve Sony'nin de ucuz ürünleri berbat.

Bütçe aşamazsan bu var.

Dönüştürücü olarak bunu al.

Son düzenleme:
100 TL aşmanı tavsiye ederim. Marka takıntısı olma. Apple gibi Sennheiser ve Sony'nin de ucuz ürünleri berbat.

Bütçe aşamazsan bu var.

Bu ikisi de Hi-Fi ve yüksek çözünürlüklü kayıpsız destekliyor değil mi? Ona göre 1100LÜĞÜ dipariş edeyim.

Bütçe aşamazsan bu var.

Bu iki kulaklıktan bass ağırlıklı hangisini tavsiye edersiniz? İlk kulaklığın frekans aralığı KZ EDX Pro ile aynı gibi. O kulaklığı ses seviyesi çok yüksek ve tiz ağırlıklı diye elden çıkardım, ses kalitesi yüksek olan ama seviyesi çok yüksek olmayan kulaklık arıyorum bu fiyatta.

Bu iki kulaklıktan bass ağırlıklı hangisini tavsiye edersiniz? İlk kulaklığın frekans aralığı KZ EDX Pro ile aynı gibi. O kulaklığı ses seviyesi çok yüksek ve tiz ağırlıklı diye elden çıkardım, ses kalitesi yüksek olan ama seviyesi çok yüksek olmayan kulaklık arıyorum bu fiyatta.
Zeroyu al.

Geri
Yukarı Alt