O OqDaYy Çalışkan Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 3 17 Eylül 2025 #1 https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr/form.aspx?type=1& Dosya Ekleri IMG_20250917_131823.webp 86,5 KB · Görüntüleme: 155
G GuiKita Uzman Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 2 17 Eylül 2025 #2 Merhaba, üyelik gerektirmeyen platformlardan yorum yapınız ibaresi var kampanya şartlarında, siz hangi site aracılığıyla başvuru yaptınız acaba?
Merhaba, üyelik gerektirmeyen platformlardan yorum yapınız ibaresi var kampanya şartlarında, siz hangi site aracılığıyla başvuru yaptınız acaba?
KS KS O OqDaYy Çalışkan Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 3 18 Eylül 2025 #3 GuiKita dedi: Merhaba, üyelik gerektirmeyen platformlardan yorum yapınız ibaresi var kampanya şartlarında, siz hangi site aracılığıyla başvuru yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Başkan, ilk yaptim kabul etmediler. Bana Swift kodu gerekli dedi ben de verdim. IBAN'da verdim basvurumun kabul edilmesini bekliyorum. Donus yapmadilar halen. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
GuiKita dedi: Merhaba, üyelik gerektirmeyen platformlardan yorum yapınız ibaresi var kampanya şartlarında, siz hangi site aracılığıyla başvuru yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Başkan, ilk yaptim kabul etmediler. Bana Swift kodu gerekli dedi ben de verdim. IBAN'da verdim basvurumun kabul edilmesini bekliyorum. Donus yapmadilar halen.
B birkanoztrk Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 29 19 Eylül 2025 #4 Bir de cashback kampanyası var ya ikisi birleşiyor mu acaba? ASUS ROG Cetra TWS Speednova alacaktım, iyi olur ikisi de birleşiyorsa. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
Bir de cashback kampanyası var ya ikisi birleşiyor mu acaba? ASUS ROG Cetra TWS Speednova alacaktım, iyi olur ikisi de birleşiyorsa.