michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.908 Yer İstanbul 11 Aralık 2025 #11 Sweone dedi: Vxe R1 SE öneririm fakat 200TL daha çıkmanız gerecek fakat buna değeceğini düşünüyorum. Daha öncesinde vxe R1 vardı o kırıldı şu an SE aldım ve hala memnunum. Genişletmek için tıkla... MCU'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı.
Sweone dedi: Vxe R1 SE öneririm fakat 200TL daha çıkmanız gerecek fakat buna değeceğini düşünüyorum. Daha öncesinde vxe R1 vardı o kırıldı şu an SE aldım ve hala memnunum. Genişletmek için tıkla... MCU'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı.
Sweone 2 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 117 Beğeniler 46 14 Aralık 2025 #12 michaelscofield dedi: Mcu'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar bilmiyorumda R1 SE aldım hala memnunum hocam. Çok da bir fark hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Esporcu değiliz sonuçta
michaelscofield dedi: Mcu'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar bilmiyorumda R1 SE aldım hala memnunum hocam. Çok da bir fark hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Esporcu değiliz sonuçta