michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 11 Aralık 2025 #11 Sweone dedi: Vxe R1 SE öneririm fakat 200TL daha çıkmanız gerecek fakat buna değeceğini düşünüyorum. Daha öncesinde vxe R1 vardı o kırıldı şu an SE aldım ve hala memnunum. Genişletmek için tıkla... MCU'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı.
Sweone dedi: Vxe R1 SE öneririm fakat 200TL daha çıkmanız gerecek fakat buna değeceğini düşünüyorum. Daha öncesinde vxe R1 vardı o kırıldı şu an SE aldım ve hala memnunum. Genişletmek için tıkla... MCU'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı.
Sweone Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 112 Beğeniler 46 14 Aralık 2025 #12 michaelscofield dedi: Mcu'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar bilmiyorumda R1 SE aldım hala memnunum hocam. Çok da bir fark hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Esporcu değiliz sonuçta
michaelscofield dedi: Mcu'su malzeme kalitesi kötü, sensörü kırpık bir model, asla parasını ürünü değil, alınmamalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi o kadar bilmiyorumda R1 SE aldım hala memnunum hocam. Çok da bir fark hissedeceğimizi düşünmüyorum açıkçası. Esporcu değiliz sonuçta