Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 17 Haziran 2025 #21 Hasanxcd dedi: Link atabilsem atarım link atamadığımdan dolayı atamıyorum. Aynı zamanda aj 179 Pro ile alakalı mcu problemini yaşayan kimse duymadım. Donanımsal mcu problemi yok. Yazılımsal bir sorun var bazen Windows 11 algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Reddit'te çok fazla var bakın derim ayrıca şu kuponu anlatır mısınız? Temu'ya işim düştü benim de ihtiyacım var.
Hasanxcd dedi: Link atabilsem atarım link atamadığımdan dolayı atamıyorum. Aynı zamanda aj 179 Pro ile alakalı mcu problemini yaşayan kimse duymadım. Donanımsal mcu problemi yok. Yazılımsal bir sorun var bazen Windows 11 algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Reddit'te çok fazla var bakın derim ayrıca şu kuponu anlatır mısınız? Temu'ya işim düştü benim de ihtiyacım var.
Hasanxcd Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 404 Çözümler 1 Beğeniler 158 17 Haziran 2025 #22 Batur dedi: Reddit'te çok fazla var bakın derim ayrıca şu kuponu anlatır mısınız? Temu'ya işim düştü benim de ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kullanım için oluyor genelde kupon. YouTube'da genellikle Temu videoları sponsorlu oluyor oralarda var kuponlar. Link atılabilse atarım ama işte maalesef.
Batur dedi: Reddit'te çok fazla var bakın derim ayrıca şu kuponu anlatır mısınız? Temu'ya işim düştü benim de ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kullanım için oluyor genelde kupon. YouTube'da genellikle Temu videoları sponsorlu oluyor oralarda var kuponlar. Link atılabilse atarım ama işte maalesef.
KS KS TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 594 17 Haziran 2025 #23 Hasanxcd dedi: Hocam ilk kullanım için oluyor genelde kupon. YouTube'da genellikle Temu videoları sponsorlu oluyor oralarda var kuponlar. Link atılabilse atarım ama işte maalesef. Genişletmek için tıkla... Kuponsuz 1500 lirayı buluyor ve maalesef 30 Euro sınırını aşıyor.
Hasanxcd dedi: Hocam ilk kullanım için oluyor genelde kupon. YouTube'da genellikle Temu videoları sponsorlu oluyor oralarda var kuponlar. Link atılabilse atarım ama işte maalesef. Genişletmek için tıkla... Kuponsuz 1500 lirayı buluyor ve maalesef 30 Euro sınırını aşıyor.