1.000 TL'ye HP Victus 16 için hangi termal macun veya ped alınmalı?

Bütçe
1.000 TL

BJKliBiri

Üyecik
Selamlar, yaklaşık 1.5 senedir düzenli kullandığım bir HP Victus 16 laptopum var i7-14700HX ve RTX 4070'li. Performansından memnumun ancak son 6 aydır falan artık termal macun kurumasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sıcaklık problemi var. Özellikle son zamanlarda boştayken eco modda bile 75°C'leri görüyor, herhangi bir oyundayken de sürekli thermal throttle oluyor.

Garantimin bitmesine daha 3 gün var, ama garantiye götürsem bile bana en yakın HP servisi (Şişli) hem uzak hem de yorumlardan dolayı hiç götüresim gelmiyor. Kendime güvensem ben de yaparım temizlik ve macun değişimini ancak güvenemiyorum. O yüzden iyi bir macun alıp yakınımdaki güvenilir bir dükkana götürmeyi planlıyorum.

Honeywell PTM7950 almayı düşünüyordum ancak hiç satan yer bulamadım. Bir tek sarı sitede gördüm ancak orası da ne kadar güvenilir tartışılır. Aynı durum Thermalright Heilos V1/2 için de geçerli.

O yüzden önerilerinize ihtiyacım var. Kolayca alabileceğim, 1.000 TL altı, kaliteli bir macun/ped önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…