Bütçe
₺1.000
HyperX Cloud 3 kullanıyorum, Windows'ta DTS desteği olduğu için Hyperx'in kendi ses kartından tam verim alabiliyorken Linux'ta ses Windows'un varsayılan halinden bile düşük ses veriyor. EasyEffects denedim fakat seslerde çok patlama oluyor.

Kısacası Linux destekli HyperX Cloud 3'ü besleyebilecek USB ses kartı arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenize yakın olarak.
Bütçe artarsa.

İlk attıgınız ALC1200 ses kartindan daha iyi midir peki? Linux'da driver destegi var mı?
Anakartın üstündeki ses portlarindan sesi olması gereken yükseklikte alıyorum gercekten fark varsa alacağım.

https://amzn.eu/d/2GUUU9V hocam bu alınır mı? Bir de connectgame iade konusunda nasıl?

Farka değer hocam. Linux'ta da düzgün çalışıyor.

Bu alınır mı? Peki connectgame konusunda endişeliyim iade konusunu araştırdım o riske girmek istemiyorum.

Ugreen iyi bir markadır. Connectgame ile alakalı endişeleriniz varsa attığınız iki ürün de güzel. Onları da tercih edebilirsiniz. Zaten Cloud 3'ü beslemesi için çok da iyi bir ses kartına ihtiyacınız yok. Attıklarınız yeterli.

Ugreen iyi bir markadır. Connectgame ile alakalı endişeleriniz varsa attığınız iki ürün de güzel. Onları da tercih edebilirsiniz. Zaten Cloud 3'ü beslemesi için çok da iyi bir ses kartına ihtiyacınız yok. Attıklarınız yeterli.

Moondrop echo-a aldım geldi fakat Cloud 3'ün ses kartına göre daha kötü çıktı. Muhtemelen Cloud3'ün ses kartı ile devam edeceğim yardımcı olduğunuz için teşekkürler.