Çok iyi bir ısıtıcı öğrenciyken kullanırdım hala da çalışır vaziyette ilk günkü gibi zaten bayağı popüler olmuş sanırım yorumlara bakılırsa. Kısaca tavsiye ederim.
Çok iyi bir ısıtıcı öğrenciyken kullanırdım hala da çalışır vaziyette ilk günkü gibi zaten bayağı popüler olmuş sanırım yorumlara bakılırsa. Kısaca tavsiye ederim.
Vantilatör modu var ekstra olarak soğuk üflemiyor. Isıtıcı dediğiniz için bunu önerdim hem sıcak hem soğuk cihazların bu fiyat bandında çok uzun ömürlü cihazlar olduğunu düşünmüyorum.
Sinbo'nun aynı model olan Raks markalı olanını geçen seneden bu yana kullanıyorum, gerçekten çok iyi ısıtıyor ama şöyle yere halı üzerine konumlandırılması gerekiyor çünkü biraz gürültülü ve titreşimli çalıştığından halı gibi düz ve yalıtımlı bir zemine koymaya ihtiyaç var.
sinbo'nun aynı model olan raks markalı olanını geçen seneden bu yana kullanıyorum, gerçekten çok iyi ısıtıyor ama şöyle yere halı üzerine konumlandırılması gerekiyor çünkü biraz gürültülü ve titreşimli çalıştığından halı gibi düz ve yalıtımlı bir zemine koymaya ihtiyaç var.