MSI Vector 16HX laptopum var ancak mousepadin üstünde olduğundan dolayı çok ısınıyor. Arkasına genelde kitap koyarak biraz yükseltiyorum ancak yine oyun içinde CPU sıcaklığı 90-95 arası. Laptop için hem soğutucu hem de tutucu arıyorum. 1K bütçe ile güzel bir ürün bulunur mu acaba?
Benimki daha ucuzdu ama kur ve enflasyonla eşitleniyor. Ucuz bi şey al stant şeklinde kullan gitsin. Rahatsız etmemesi için Bileklik gibi bir şey de al klavyedekilerden ergonomik.
MSI Vector 16HX laptopum var ancak mousepadin üstünde olduğundan dolayı çok ısınıyor. Arkasına genelde kitap koyarak biraz yükseltiyorum ancak yine oyun içinde CPU sıcaklığı 90-95 arası. Laptop için hem soğutucu hem de tutucu arıyorum. 1K bütçe ile güzel bir ürün bulunur mu acaba?
1000 liraya alacagin sogutucu laptopu 2 derece sogutsa op basina koy, biraz masrafli ama kendin bir sogutucu yapmayi deneyebilirsin 12 Voltluk fanlarla. Kendim asagidaki sogutucuyu yaptim 2 tane Arctic P12-Max var fan kontrolcusu olarak Noctua'nin NA-FC1 modelini bagladim. Aluminyum stand olarak CoolerMaster Notepal U3 Plus kullandim. Fanlar 3500 devire kadar cikiyor ve cok iyi sogutuyor tavsiye ederim 14 dereceye kadar dusurebiliyor ekran karti sicakligini. 2300 liraya mal etmistim simdi biraz daha tuzludur.