1.000 TL’ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000-1500
Şu an kullanıyorum öneririm. Ama kampanya dahil olmayabilir. Bütçeniz esnerse Rapid trigger özelliği var.

Ayrıca satmayınca fiyatı 2000 ₺ kadar düşüren Havit'i de ayrıca eleştiriyorum. Ben aldığımda 2449 ₺ denk gelmişti. Yani demek ki kâr edebiliyorsunuz, şu fiyatları çoşturup hiç piyasada yer alamamayı bir salsanız mı artık? Kulaklık tarafındaki kadar bir pazar payları da yok diğer ürün gamlarında ve inatla oranın ekmeğini burada yemek istiyorlar.

Switchleri güzel, kasası ve tuşları çok da kaliteli olmayan bir plastik. Ama en azından 1000-1500 ₺ arası çift basma sorunu olan düz switch klavyeler gibi bir sorunla şu ana kadar karşılaşmadım. Galiba 1.5 ay yakındır kullanıyorum.

Tuş ayarlarını şu videodaki gibi yaptım. Benzer şekilde ayar yapabiliyorsunuz. Sadece enter tuşunu biraz artırdım. Zaten uygulama birebir aynı. Çin üretimi çoğu ürün benzer uygulamaları kullanıyor.

Kampanyalarla 2100 e düşen bu klavyeyi mi alayım yoksa sizin önerdiğiniz klavyeyi mi alayım kararsız kaldım ?

Bence Akko'yu alın. Havit kendi üretim fabrikası olmasına rağmen, halen bazı ürünlerde garip garip tercihleri var. Klavye ve fare tarafında bence halen farklı ve daha iyi ürünler sunabilir.

Bence Akko'yu alın. Havit kendi üretim fabrikası olmasına rağmen, halen bazı ürünlerde garip garip tercihleri var. Klavye ve fare tarafında bence halen farklı ve daha iyi ürünler sunabilir.
Akkoda rapid trigger gibi özellikler yok gibi çok kararsızım

Önerinizi sipariş ettim teşekkürler iyi gibi duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…