Bütçe
1000 TL
Hocam belirttiğiniz ilk kulaklık olan Tangzu Waner SG 2 IEM kulaklığın type-c girişli olanını aldım. Ancak telefon görüşmesi yapamıyorum. Ne karşı tarafın sesi kulaklığa geliyor ne benim sesim gidiyor. Ama onun dışında çalışıyor. Bu ne saçma şey? Ben bunu nasıl düzelteceğim?
Daha önce böyle bir şey duymamıştım bu kulaklık hakkında. Wraith'e yaz derim. Ürünün mikrofon kısmının sorunlu olduğunu belirt. Talihsizlik olmuş.

Daha önce böyle bir şey duymamıştım bu kulaklık hakkında. Wraith'e yaz derim. Ürünün mikrofon kısmının sorunlu olduğunu belirt. Talihsizlik olmuş.
Hocam mikrofonu çalışıyor ancak telefon görüşmesinde çalışmıyor ne de karşı tarafın sesini alabiliyorum. Gerçekten sinirim bozuldu.

Hocam wraithe de yazdım ama bir de size sormak istedim. Başka android cihazda denedim onda böyle bir sorun olmadı. Benim cihazımda type-c'nin yanında 3.5mm jack girişi de bulunuyor ama ben kulaklığı type-c almıştım. Bu yüzden olabilir mi? O diğer cihazda jack girişi bulunmuyor. Onda yalnızca type-c var.

Hocam wraithe de yazdım ama bir de size sormak istedim. Başka android cihazda denedim onda böyle bir sorun olmadı. Benim cihazımda type-c'nin yanında 3.5mm jack girişi de bulunuyor ama ben kulaklığı type-c almıştım. Bu yüzden olabilir mi? O diğer cihazda jack girişi bulunmuyor. Onda yalnızca type-c var.
Sanirim sorun telefondan kaynakli. Diger Type-C'li telefonda calismasi bunu kanitliyor.