dn1z Çalışkan Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 21 4 Ocak 2026 #1 Merhaba, Yaklaşık 1.000 TL bütçem var. Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bu fiyata kaliteli bir öneriniz var mıdır? Daha iyi bir öneriniz varsa biraz daha çıkabilirim. Oyun için olmayacak, müzik ve konuşma için kullanılacak. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2026
Merhaba, Yaklaşık 1.000 TL bütçem var. Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bu fiyata kaliteli bir öneriniz var mıdır? Daha iyi bir öneriniz varsa biraz daha çıkabilirim. Oyun için olmayacak, müzik ve konuşma için kullanılacak. Teşekkür ederim.
Simon 85 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.947 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.716 4 Ocak 2026 #2 CMF Buds 2a oneririm.
KS KS dn1z Çalışkan Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 21 4 Ocak 2026 #3 Simon dedi: CMF Buds 2a oneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bu arada biraz daha çıkıp ekosistem amacıyla Samsung Galaxy Buds Core alınır mı sizce? S25 Ultra kullanıyorum. @Simon
Simon dedi: CMF Buds 2a oneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bu arada biraz daha çıkıp ekosistem amacıyla Samsung Galaxy Buds Core alınır mı sizce? S25 Ultra kullanıyorum. @Simon
Simon 85 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.947 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.716 4 Ocak 2026 #4 dn1z dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Bu arada biraz daha çıkıp ekosistem amacıyla Samsung Galaxy Buds Core alınır mı sizce? S25 Ultra kullanıyorum. @Simon Genişletmek için tıkla... Alinir. Buds Core, Samsung kullanicisi icin CMF'den daha mantikli.
dn1z dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Bu arada biraz daha çıkıp ekosistem amacıyla Samsung Galaxy Buds Core alınır mı sizce? S25 Ultra kullanıyorum. @Simon Genişletmek için tıkla... Alinir. Buds Core, Samsung kullanicisi icin CMF'den daha mantikli.