CYBER SHADOW 12 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 775 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:04 #1 1.000 TL'ye aldım, arkadaşlar. Cihaz sıfır, 3 GB RAM, Snapdragon işlemci, Android 9 yüklü. Sarı sitede buldum, bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor. İyi mi? Resim yükledim arkadaşlar bakabilirsiniz. Son düzenleme: Bugün 18:15
1.000 TL'ye aldım, arkadaşlar. Cihaz sıfır, 3 GB RAM, Snapdragon işlemci, Android 9 yüklü. Sarı sitede buldum, bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor. İyi mi? Resim yükledim arkadaşlar bakabilirsiniz.
Isenea Dieur Has 126 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Çözümler 12 Beğeniler 2.873 Yer Miami, Florida Bugün 18:32 #2 Hocam bayağı iyi fiyattan bulmuşsunuz telefonu. Hele bir de sağlamsa bu fiyatı fersah fersah hak eder. Ben de bu fiyattan bulsaydım anında yapıştırırdım . Hatta gaza getirdiniz, ilanlara bakayım bari . Güle güle kullanın.
Hocam bayağı iyi fiyattan bulmuşsunuz telefonu. Hele bir de sağlamsa bu fiyatı fersah fersah hak eder. Ben de bu fiyattan bulsaydım anında yapıştırırdım . Hatta gaza getirdiniz, ilanlara bakayım bari . Güle güle kullanın.
KS KS CYBER SHADOW 12 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 775 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:35 #3 Isenea Dieur Has dedi: Hoca bayağı iyi yahu, ben de bu fiyata bulsam durmaz yapıştırırdım . Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi denk geldi vallahi tuşlu telefonlar 2 bin TL kaçırmak istemedim bu devirde nasıl cihaz sıfır olarak kalmış hayret.
Isenea Dieur Has dedi: Hoca bayağı iyi yahu, ben de bu fiyata bulsam durmaz yapıştırırdım . Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi denk geldi vallahi tuşlu telefonlar 2 bin TL kaçırmak istemedim bu devirde nasıl cihaz sıfır olarak kalmış hayret.
PlayStation 3 12 Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.421 Çözümler 47 Beğeniler 3.910 Bugün 18:35 #4 Hocam yakında telefoncu mu olacaksınız? En son İphone takas etmiştiniz, bu da fena değil.
KS KS CYBER SHADOW 12 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 775 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:36 #5 PlayStation 3 dedi: Hocam yakında telefoncu mu olacaksınız? En son iPhone takas etmiştiniz, bu da fena değil. Genişletmek için tıkla... Bunu anneme aldım o kullanıyor şu an evet çok telefon alıp sattım.
PlayStation 3 dedi: Hocam yakında telefoncu mu olacaksınız? En son iPhone takas etmiştiniz, bu da fena değil. Genişletmek için tıkla... Bunu anneme aldım o kullanıyor şu an evet çok telefon alıp sattım.
Isenea Dieur Has 126 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Çözümler 12 Beğeniler 2.873 Yer Miami, Florida Bugün 18:38 #6 CYBER SHADOW dedi: Sağ olun hocam iyi denk geldi vallahi tuşlu telefonlar 2 bin TL kaçırmak istemedim bu devirde nasıl cihaz sıfır olarak kalmış hayret. Genişletmek için tıkla... Kıskandım vallahi birazcık . Ama olsun cidden harika bir şey almışsınız. Yeniden güle güle kullanın.
CYBER SHADOW dedi: Sağ olun hocam iyi denk geldi vallahi tuşlu telefonlar 2 bin TL kaçırmak istemedim bu devirde nasıl cihaz sıfır olarak kalmış hayret. Genişletmek için tıkla... Kıskandım vallahi birazcık . Ama olsun cidden harika bir şey almışsınız. Yeniden güle güle kullanın.
KS KS CYBER SHADOW 12 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 775 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:39 #7 Isenea Dieur Has dedi: Kıskandım vallahi birazcık . Ama olsun cidden harika bir şey almışsınız. Genişletmek için tıkla... Bazen güzel şeyler düşüyor sarı siteden hocam sağ olun hocam adam cep telefonu servisiymiş aldığım yer büyük ihtimal depo da kalan ürünler.
Isenea Dieur Has dedi: Kıskandım vallahi birazcık . Ama olsun cidden harika bir şey almışsınız. Genişletmek için tıkla... Bazen güzel şeyler düşüyor sarı siteden hocam sağ olun hocam adam cep telefonu servisiymiş aldığım yer büyük ihtimal depo da kalan ürünler.
Isenea Dieur Has 126 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Çözümler 12 Beğeniler 2.873 Yer Miami, Florida Bugün 18:48 #8 CYBER SHADOW dedi: Bazen güzel şeyler düşüyor sarı siteden hocam sağ olun hocam adam cep telefonu servisiymiş aldığım yer büyük ihtimal depo da kalan ürünler. Genişletmek için tıkla... Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum.
CYBER SHADOW dedi: Bazen güzel şeyler düşüyor sarı siteden hocam sağ olun hocam adam cep telefonu servisiymiş aldığım yer büyük ihtimal depo da kalan ürünler. Genişletmek için tıkla... Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum.
KS KS CYBER SHADOW 12 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 775 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:51 #9 Isenea Dieur Has dedi: Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi aldım kutusu falan yoktu aldığım arkadaş servisim ben dedi. Aynen öyle sıfır gibi duruyor cihaz eski olsa batarya ölü olurdu.
Isenea Dieur Has dedi: Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi aldım kutusu falan yoktu aldığım arkadaş servisim ben dedi. Aynen öyle sıfır gibi duruyor cihaz eski olsa batarya ölü olurdu.
XEfe.Bey 126 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.843 Makaleler 1 Beğeniler 4.512 Bugün 19:28 #10 CYBER SHADOW dedi: 1.000 TL'ye aldım, arkadaşlar. Cihaz sıfır, 3 GB RAM, Snapdragon işlemci, Android 9 yüklü. Sarı sitede buldum, bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor. İyi mi? Eki Görüntüle 282773Eki Görüntüle 282774 Resim yükledim arkadaşlar bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sitelere arada bakmak lazım abi, gerçekten güzel telefonlar çıkıyor arada. Geçen senelerde kutusu hiç açılmamış lumia 720 aldım 680 TL'ye geldi
CYBER SHADOW dedi: 1.000 TL'ye aldım, arkadaşlar. Cihaz sıfır, 3 GB RAM, Snapdragon işlemci, Android 9 yüklü. Sarı sitede buldum, bütün uygulamalar sorunsuz çalışıyor. İyi mi? Eki Görüntüle 282773Eki Görüntüle 282774 Resim yükledim arkadaşlar bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sitelere arada bakmak lazım abi, gerçekten güzel telefonlar çıkıyor arada. Geçen senelerde kutusu hiç açılmamış lumia 720 aldım 680 TL'ye geldi