1.000 TL'ye sıfır General Mobile GM 8 aldım

Hocam bayağı iyi fiyattan bulmuşsunuz telefonu. Hele bir de sağlamsa bu fiyatı fersah fersah hak eder. Ben de bu fiyattan bulsaydım anında yapıştırırdım . Hatta gaza getirdiniz, ilanlara bakayım bari . Güle güle kullanın.

Hocam yakında telefoncu mu olacaksınız? En son İphone takas etmiştiniz, bu da fena değil.

Bazen güzel şeyler düşüyor sarı siteden hocam sağ olun hocam adam cep telefonu servisiymiş aldığım yer büyük ihtimal depo da kalan ürünler.
Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum.

Kutusu vs. var mı yoksa telefonu olduğu gibi mi aldınız hocam? Görsellerden fiziksel kondisyonunun çok iyi durduğunu görebiliyorum.

Olduğu gibi aldım kutusu falan yoktu aldığım arkadaş servisim ben dedi. Aynen öyle sıfır gibi duruyor cihaz eski olsa batarya ölü olurdu.

Bu sitelere arada bakmak lazım abi, gerçekten güzel telefonlar çıkıyor arada. Geçen senelerde kutusu hiç açılmamış lumia 720 aldım 680 TL'ye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…