Geceleri TV üzerinden dizi, film izlerken kullanmak için USB alıcısı olan uygun fiyatlı bir kulaklık arıyorum. Özellikle alıcılı olmasını isteme sebebim Televizyonumun Bluetooth'u biraz sorunlu, 2-3 seferde bir baştan bağlamak gerekiyor.
Bütçem en fazla 1.000 TL, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Çok bir beklentim yok ortalama bir ses verse yeterli.
TV'nin BT'u kapatilabliyor mu seceneklerinden? Yapilabliyorsa baska BT alicisi takip TV'nin onu gorup gormedigini deneyebilirsin. USB dongle'i gorme ihtimalinden daha fazla bu. Bir diger cozumde TV'nin hoparlor cikisina BT vericisi baglamak. Ben bunu org icin kullaniyorum. USB sekilde bir verici alici bu ama USB'yi sadece elektrik icin kullaniyor.
TV'nin BT'u kapatilabliyor mu seceneklerinden? Yapilabliyorsa baska BT alicisi takip TV'nin onu gorup gormedigini deneyebilirsin. USB dongle'i gorme ihtimalinden daha fazla bu. Bir diger cozumde TV'nin hoparlor cikisina BT vericisi baglamak. Ben bunu org icin kullaniyorum. USB sekilde bir verici alici bu ama USB'yi sadece elektrik icin kullaniyor.
Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam USB alıcılı kulaklığımı görüyor fakat sabit kalması için başka bir tane almam lazımdı elimdeki kulaklık gaming ve bilgisayarda kullanıyorum.
Müsait zamanda 1. tavsiyenizi deneyeceğim elimde USB BT adaptör var ve TV Bluetooht'u yerine o çalışırsa muhtemelen sağlıklı bir bağlantı olur, o olmazsa attığınız ürün kesin çözüm gibi duruyor onu alırım her türlü kulaklıkta işimi görecektir, teşekkür ederim.