Bütçe
1.100.000 TL
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ilk arabam olacak ve otomatik istiyorum. km 200.000'i geçmesin yeter. Sizce Egea alıp geçmek mantıklı mı? 20 yaşındayım, görünüşü biraz güzel, multimedya sistemi düzgün bir şey istiyorum ama bütçem de ortada. Ne dersiniz? Bütçeyi aşmayalım, lütfen.

Son düzenleme:
Hocam Renault Megane 1.5 dCi önerebilirim(icon paket donanım olarak isteklerinizi karşılayacaktır).yakıt tüketimi az, motor ömrü uzun. Kilometreleri de ortalama 60 bin ila 150 bin arası.

Güzel bütçe. İ20 olabilir, Polo olabilir, Clio 1.3 TCe var. Ibıza olabilir 59 bin km civarında gördüm temiz bir araç az önce.

Polo mesela DSG şanzımanı iyice kontrol ettirildikten sonra, o bütçelerde tercih edilebilecek araçlardan. Sınıfının referans modellerinden bir tanesi diyebilirim. Clio keza EDC şanzıman iyice kontrol ettirilmesi önemli. Megane modeli de öyle, ıslak kavrama bile olsa detaylı kontrol şart.

Öneri yaparken yaşını ve kullanım amacını baz alırsak bunlar ideal gibi senin için. Araç baktın mı hiç? Kafanda bir model var mı?

Egea'da alınır, lakin son tercihlerinden bir tanesi olması daha iyi olur senin için.

Öneri yaparken yaşını ve kullanım amacını baz alırsak bunlar ideal gibi senin için. Araç baktın mı hiç? Kafanda bir model var mı?

Egea'da alınır, lakin son tercihlerinden bir tanesi olması daha iyi olur senin için.
Baktıklarım ve hoşuma gidenler:
  • Honda City 2022, 80.xxx kilometre üstü
  • 1.0 motor, Golf 2020 veya 2021, yaklaşık 90.000 km
  • Opel insignia
Yani hoşuma gidenler bunlar; belki biraz araştırayım, dediğiniz gibi Clio da olabilir.

Güzel bütçe. İ20 olabilir, polo olabilir, Clio 1.3 TCe var. Ibıza olabilir 59 bin km civarında gördüm temiz bir araç az önce.

İ20 pahalı değil mi?

Hocam Renault Megane 1.5 dCi önerebilirim(icon paket donanım olarak isteklerinizi karşılayacaktır).yakıt tüketimi az, motor ömrü uzun. Kilometreleri de ortalama 60 bin ila 150 bin arası.

Teşekkürler.

Baktıklarım ve hoşuma gidenler:
  • Honda City 2022, 80.xxx kilometre üstü.
  • 1.0 motor, golf 2020 veya 2021, yaklaşık 90.000 km.
  • Opel Insignia.
Yani hoşuma gidenler bunlar; belki biraz araştırayım, dediğiniz gibi Clio da olabilir.

İ20 pahalı değil mi?

Teşekkürler.

İ20 bulunabilir o paralara. Atmosferik ve tam otomatik şanzımanlı baş ağrıtmaz. Çeyrek altın gibi araç.

Honda City olur, Japon her zaman tavsiye ettiğimdir. Golf oda iyidir, lakin model düşürürsünüz otomatik için. Bütçenize göre 1.0 motor golf otomatik zor. Ama manuel alır o paraya. 100 bin km üzerinde otomatik golf bulursun ama bu kadar modeli yüksek arabada o kadar yüksek km düşündürür adamı. 2020 ve 2021 golf arasında fark var.

Eğer manuel alınacaksa, golf tavsiye ederim. Ama işin içine otomatik girerse City ve I20 daha iyi tercih olur.

Insignia genç işi pek değil. Siz bulduğunuz linkleri paylaşırsanız bakalım,inceleyelim. @Hans

Son düzenleme:
İ20 bulunabilir o paralara. Atmosferik ve tam otomatik şanzımanlı baş ağrıtmaz. Çeyrek altın gibi araç.

Honda City olur, Japon her zaman tavsiye ettiğimdir. Golf oda iyidir, lakin model düşürürsünüz otomatik için. Bütçenize göre 1.0 motor golf otomatik zor. Ama manuel alır o paraya. 100 bin km üzerinde otomatik golf bulursun ama bu kadar modeli yüksek arabada o kadar yüksek km düşündürür adamı. 2020 ve 2021 golf arasında fark var.

Eğer manuel alınacaksa, golf tavsiye ederim. Ama işin içine otomatik girerse City ve I20 daha iyi tercih olur.

Insignia genç işi pek değil. Siz bulduğunuz linkleri paylaşırsanız bakalım, inceleyelim. @Hans
Yardımların için çok teşekkürler ama işler tamamen değişti. İş yoğunluğundan dolayı buraya da pek bakamıyorum. Çok ilgili şekilde yardımcı olmuşsun, hepsini okudum, tekrar teşekkür ederim. İşler şöyle değişti: Biz iş gereği yarı ticari almaya karar verdik, çünkü mal yüklememiz gerekiyor. Ford tourneo Courier alacağız sanırım; yeni model olarak en güzel ve en dolusu bu gibi. Siz ne dersiniz? Camlı Courier.

@Eagles, Courier nasıl? Başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımların için çok teşekkürler ama işler tamamen değişti. İş yoğunluğundan dolayı buraya da pek bakamıyorum. Çok ilgili şekilde yardımcı olmuşsun, hepsini okudum, tekrar teşekkür ederim. İşler şöyle değişti: Biz iş gereği yarı ticari almaya karar verdik, çünkü mal yüklememiz gerekiyor. Ford tourneo Courier alacağız sanırım; yeni model olarak en güzel ve en dolusu bu gibi. Siz ne dersiniz? Camlı Courier.

Konu açmışsınız, o konuya geliyorum.