Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.032 Çözümler 22 Beğeniler 2.596 Yer Snezhnaya 17 Kasım 2024 #1 1.100 TL civarı bütçem var. Önceki konularda çok önerildiğini gördüm. Hâlâ bu kulaklık alınabilir mi?
1.100 TL civarı bütçem var. Önceki konularda çok önerildiğini gördüm. Hâlâ bu kulaklık alınabilir mi?
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.345 Çözümler 13 Beğeniler 5.005 Yer Plant Dingolfing, Almanya 17 Kasım 2024 #2 Alınır. Fury X stokta olsa biraz çıkıp onu almanızı önerirdim.
KS KS Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.032 Çözümler 22 Beğeniler 2.596 Yer Snezhnaya 17 Kasım 2024 #3 pawEn dedi: Alınır. Fury X stokta olsa biraz çıkıp onu almanızı önerirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim. Peki Dolby Access özelliklerini kullanabilir miyim? Sürücülerinde sorun var mı? Mikrofon kalitesi iyi midir?
pawEn dedi: Alınır. Fury X stokta olsa biraz çıkıp onu almanızı önerirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çok teşekkür ederim. Peki Dolby Access özelliklerini kullanabilir miyim? Sürücülerinde sorun var mı? Mikrofon kalitesi iyi midir?
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.345 Çözümler 13 Beğeniler 5.005 Yer Plant Dingolfing, Almanya 17 Kasım 2024 #4 Mikrofonu fiyatına göre idare eder. Sürücü ve yazılım konusunda bilgim kısıtlı. @Toby Fox biliyordur belki.
Mikrofonu fiyatına göre idare eder. Sürücü ve yazılım konusunda bilgim kısıtlı. @Toby Fox biliyordur belki.
KS KS Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.032 Çözümler 22 Beğeniler 2.596 Yer Snezhnaya 17 Kasım 2024 #5 pawEn dedi: Mikrofonu fiyatına göre idare eder. Sürücü ve yazılım konusunda bilgim kısıtlı. @Toby Fox biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, mikrofon tüm sesleri almadığı sürece aşırı sorun yok. Şu anki kulaklığım nefes seslerini bile sürekli karşıya gönderiyor. Ve tabii 3 yılın sonunda ömrü bitişe geldi, sürekli ses kopukluğu yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2024
pawEn dedi: Mikrofonu fiyatına göre idare eder. Sürücü ve yazılım konusunda bilgim kısıtlı. @Toby Fox biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, mikrofon tüm sesleri almadığı sürece aşırı sorun yok. Şu anki kulaklığım nefes seslerini bile sürekli karşıya gönderiyor. Ve tabii 3 yılın sonunda ömrü bitişe geldi, sürekli ses kopukluğu yaşıyorum.