1-2 FPS veren HP laptopa, servis sıvı teması diyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthkynr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    garanti

fthkynr

Başarılı
HP laptopun sadece harici ekran kartı oyunlarda 1-2 FPS veriyor. Diğer donanımların dahili ekran kartında da sorun yok, açılıyor çalışıyor. Garanti sürecinde sıvı teması denildi fakat herhangi bir sıvı teması olduğunu hatırlamıyorum. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. Derdimi en açık şekilde nasıl anlatabilirim, ne yazmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırlamıyorum biraz geniş bir argüman. Sıvı teması ya olmuştur ya olmamıştır bunu hatırlayamamanız garip. Servise sıvı temasının fotoğraflarının kanıtlarını atmasını isteyin ona göre yol alırsınız. Sıvı temasına uğramış ürünü anlamak görece kolaydır.

Hocam siz bilgisayarı su ile çalışan hava üfleyicilerle aynı ortamda kullandınız mı? Bazı soğutucular var su ile çalışıyor ve ortama hava üflüyor eğer onlarla aynı ortamda kullandıysanız o hava üfleyicilerden olabilir çünkü onlar ortamı nemlendiriyor ve elektronik cihazlar için tehlikeli, oksitlenmeye ve sıvı temasına yol açabilir eğer böyle bir ortamda kullanmadıysanız diyecek başka bir şeyim yok.

Hayır kullanmadım Tüketici Hakem Heyeti ret verdi servis biz mükellefe karşı sorumluluğumuz yok dedi hakem heyeti de kabul etti öyle kullanıyorum şu anda.

Hayır kullanmadım Tüketici Hakem Heyeti ret verdi servis biz mükellefe karşı sorumluluğumuz yok dedi hakem heyeti de kabul etti öyle kullanıyorum şu anda.
ithalatçıyla iletişime geçin, 6. aydan önce bir sorun olursa onlar ilgileniyor.

Garantinin bitmesine 2 ay kaldı ithalatcının karşılayacağına dair inancım yok tüketici hakem heyetine başvursam 3 ayda sonuclanmıştı öncei başvurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…