Hayirli olsun hocam, aktif olarak iki kulakligi da kullanmis ve su an duz CMF buds kullanan biri olarak soyleyebilirim ki:
Buds FE kulaga cok daha iyi oturuyor yapisi sebebiyle, ANC ve transparan modlari daha iyi. Fakat ben bass seven birisiyim nispeten ve basslari asiri az, kutusunda kronik bi' mentese sesi problemi de var. Ekolayzer ayarlariyla biraz olsun duzeliyor.
CMF buds ise ekolayzer ayarlarina cok daha iyi tepki veren bir kulaklik, suruculeri o kadar ayarlanabilir ki hem basli hem de berrak sesi ayni anda alabiliyorken ekolayzir ayari yaparak ikisinden birine de getirebiliyorsunuz kulakligin tum ses profilini.
Yani ben ikisi arasinda sese daha onem verdigim icin CMF buds alirdim ki oyle yaptim, ayrica Nothing'in uygulamasini cok daha iyi buluyorum. ANC ve transparan mod sizin icin onemliyse ve surekli kulaginizdan kulakligin dustugu bir kulak yapisina sahipseniz Buds FE daha iyi olur.
Bu arada Buds FE'yi ANC ve transparanda one koyduk diye CMF buds'un durumu rezil sanmayin, o da gayet iyi. Sadece Buds FE daha iyi.