R richxx Uzman Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 64 Beğeniler 10 14 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar kulak üstü Bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçe 1.200 TL. Ders için, otobüste müzik dinlemelik bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar kulak üstü Bluetooth kulaklık arıyorum. Bütçe 1.200 TL. Ders için, otobüste müzik dinlemelik bir öneriniz var mı?
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 14 Ağustos 2025 #2 Anker Soundcore Q21i, geçenlerde indirim vardı fakat bitmiş. Eğer bütçe arttırıp bunu alabilirsen iyi olur. İstersen indirim de kovalayabilirsin.
Anker Soundcore Q21i, geçenlerde indirim vardı fakat bitmiş. Eğer bütçe arttırıp bunu alabilirsen iyi olur. İstersen indirim de kovalayabilirsin.
KS KS R richxx Uzman Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 64 Beğeniler 10 14 Ağustos 2025 #3 xsharke dedi: Anker Soundcore Q21i, geçenlerde indirim vardı fakat bitmiş. Eğer bütçe arttırıp bunu alabilirsen iyi olur. İstersen indirim de kovalayabilirsin. Genişletmek için tıkla... QCY H3, hocam bu nasıl?
xsharke dedi: Anker Soundcore Q21i, geçenlerde indirim vardı fakat bitmiş. Eğer bütçe arttırıp bunu alabilirsen iyi olur. İstersen indirim de kovalayabilirsin. Genişletmek için tıkla... QCY H3, hocam bu nasıl?
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 15 Ağustos 2025 #4 richxx dedi: QCY H3, hocam bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok bu videoyu izleyebilirsiniz. Fakat arkadaşımdan biliyorum bir alt modeli olan H2, çok kolay bir şekilde ortadan ikiye ayrılmıştı.
richxx dedi: QCY H3, hocam bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok bu videoyu izleyebilirsiniz. Fakat arkadaşımdan biliyorum bir alt modeli olan H2, çok kolay bir şekilde ortadan ikiye ayrılmıştı.