Kendime mavi veya beyaz renklerinde tespih ve saat almak istiyorum ancak bütçem kısıtlı; maksimum 1300 TL'ye kadar çıkabilirim. Hayatımda bu işlerden hiç anlamadığım için bodoslama alıp sonra pişman olmak istemiyorum. Bu yüzden siz değerli arkadaşlarımdan bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
Tespih fiyatları bayağı yüksek internette olmazsa Max 1500 sadece tespih olabilir.
Tespihten anlamam ama saatlere ilgim var. Bütün parayı saate harcasanız da 1.500 TL'ye çok güzel bir saat bulamazsınız. Bu dediğim “marka” saatler için geçerli; no name saat almak yerine en kötü ihtimal bir Casio almak en mantıklısı olur ama onun için de bütçe artırmak lazım.
Tespihten anlamam ama saatlere ilgim var. Bütün parayı saate harcasanız da 1.500 TL'ye çok güzel bir saat bulamazsınız. Bu dediğim “marka” saatler için geçerli; no name saat almak yerine en kötü ihtimal bir Casio almak en mantıklısı olur ama onun için de bütçe artırmak lazım.
Öyle aman aman bir şey aramıyorum. Öyle bir niyetim olsaydı bütçe 7 k 15 k bulurdu benim istediğim. Orta dereceli günlük bir şey. Yoksa 300 400 TL'ye tespihler de buldum ama dandik diye bütçeyi 1500 çıkardım sadece tespih için.
Casio saatlerinde şöyle bir sorun var; 4.000 TL’nin altındaki saatlerin bilezikleri ciddi anlamda vasat. Casio Royale olarak bilinen AE1200 var mesela onun bilezik ve kasası plastik. Benim fikrim kötü bir durum ama bir artı yönü hafif olmaları.