Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.843 Makaleler 12 Çözümler 179 Beğeniler 17.228 Yer Çorum 24 Mart 2025 #11 Emre.py dedi: Kit almak daha mantıklı evet. Ben iki adet sipariş eder kafasıyla düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı almak da bir seçenek tabii ama uyum garantisi olmuyor hocam, o yüzden dediğiniz gibi kit bellek tercihi daha mantıklı olur.
Emre.py dedi: Kit almak daha mantıklı evet. Ben iki adet sipariş eder kafasıyla düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı almak da bir seçenek tabii ama uyum garantisi olmuyor hocam, o yüzden dediğiniz gibi kit bellek tercihi daha mantıklı olur.
1 19131 Çalışkan Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 211 Beğeniler 93 24 Mart 2025 #12 Emre.py dedi: Kit almak daha mantıklı evet. Ben iki adet sipariş eder kafasıyla düşündüm. Genişletmek için tıkla... TUF 2x8 almıştım ve memnunum ondan önerdim. Uyumluluk sorunu olduğunu bilmiyordum.
Emre.py dedi: Kit almak daha mantıklı evet. Ben iki adet sipariş eder kafasıyla düşündüm. Genişletmek için tıkla... TUF 2x8 almıştım ve memnunum ondan önerdim. Uyumluluk sorunu olduğunu bilmiyordum.