1.500-2.000 TL arası %100 klavye önerisi

Bütçe
1.500-2.000 TL

Vanilla

Yetkin
Yer
Dünya
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye arıyorum, aşağıda ise isteklerimi tek seferde yazdım. Önerilerinizi bekliyorum.

Önem sıralaması:
• %100 olması
• Türkçe Q olması
• Numpad olması
• Enter tuşu büyük olmalı
• Kablolu olması
• Makro özelliğinin gelişmiş olması
• Mekanik veya değil bu kısımlara aşina değilim size bırakıyorum.
• Multimedia tuşlarının tatmin edici seviyede olması
Güncel olarak kullandığım klavye Rampage KB-R01, klavye düzeninin aşağı yukarı bu şekilde olmasını tercih ederim

Son düzenleme:
Selam, yardımcı olmayacaksanız lütfen dalga geçmeyin. Bu bütçede istediğiniz yok, biraz daha yüksek bütçede şunlar var yazabilirdiniz. Fakat onun yerine alay ediyorsunuz.

Aradığın klavye herhalde %120 standartı falan. Bu bütçede markalı diyebileceğimiz en adamakıllı benzer klavye K55 Pro falandır ki o da pahalı bir klavye. Bence böyle bir şey alacağına hissiyatı güzel 75'lik klavye + diy macro pad alman daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bütçem 200.000 ama Bugatti istiyorum gibi bir şey olmuş bu. Bazı özelliklerden feragat etmeniz lazım.
%100 Türkçe, Numpad, Kablolu, Enter tuşu büyük ve iyi switch. Diğerlerinden feragat ettim, yeterli mi yoksa daha çıkarmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…