naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 981 Makaleler 2 Çözümler 12 Beğeniler 776 Yer Tokat Bugün 02:52 #11 Geraltın kılıcı dedi: Ayrıca o model manyetik switch değil. Genişletmek için tıkla... Optik switch hocam, yanlış oldu. Düz mekaniklerden daha dayanıklı. Geraltın kılıcı dedi: Tamam da kablosuz modelleri gidip kablolu olarak kullanabiliyoruz zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ikna ettin ki hocam 3 aylık mousu değişesim geldi bi an Ama ben hafif mouse sevmiyorum, elime de iyi oturuyor bu. Bir daha mouse değişecek olursam etiketlerim sizi Son düzenleme: Bugün 03:03
Geraltın kılıcı dedi: Ayrıca o model manyetik switch değil. Genişletmek için tıkla... Optik switch hocam, yanlış oldu. Düz mekaniklerden daha dayanıklı. Geraltın kılıcı dedi: Tamam da kablosuz modelleri gidip kablolu olarak kullanabiliyoruz zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ikna ettin ki hocam 3 aylık mousu değişesim geldi bi an Ama ben hafif mouse sevmiyorum, elime de iyi oturuyor bu. Bir daha mouse değişecek olursam etiketlerim sizi