Tabii bütçe konusunda kesin bir şey diyemem ama nasıl anahtarlı ve ne tür boyutta olacağı konusunda kafam karışık.
Sessiz ya da az ses çıkarsın, bir yerden sonra kafa ya da gece kullanımına uygun olursa sevinirim, kompakt olsun.
Kablosuz klavye, şunu diyebilirim: Alıcı USB olursa sevinirim, kablosuz da olsun ama pil ömrü ve fiyat çok aşmasa sevinirim.
Kafamda bütçe 1.500 ama tabii o fiyata klavye ya da çok dandik olursa 2.000.
Klavye piyasasını bilmediğim için bütçe konusunda pek de kesin değilim ama çok pahalı olmasa sevinirim.
Kaç yıl dayanabilir ve ben eski klavyem bozulduğu için istiyorum ve klavyeyi biraz fazla yıpratabiliyorum.
(Şu an laptop klavyesi kullanıyorum)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam, benim kafam karıştı. Manyetik switch olanlar ses çıkarıyor mu ve neden sessiz tuş olanlar çok az ya da ben bulamadım.
Beat 75 klavye, rakamlar ve sayılar ne tarafta? Yan tarafta da ben öyle klavye kullanmadım. Yazı yazarken hangi tuştu dedirtir mi?
Kablolu klavyelerde durum nedir hocam? Onlarda sessiz kablolu FP klavye var mı?
Hocam, benim kafam karıştı. Manyetik switch olanlar ses çıkarıyor mu ve neden sessiz tuş olanlar çok az ya da ben bulamadım.
Beat 75 klavye, rakamlar ve sayılar ne tarafta? Yan tarafta da ben öyle klavye kullanmadım. Yazı yazarken hangi tuştu dedirtir mi?
Kablolu klavyelerde durum nedir hocam? Onlarda sessiz kablolu FP klavye var mı?
HK255 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Siyah %75 Türkçe Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
Hocam bu olur mu fiyat sus da biraz sanki bir şey sorun var da diğerlerşnede 1 2 saat bakıp dönerim.
HK255 Membrane LCD RGB Kablosuz/Bluetooth Siyah %75 Türkçe Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol