Kaliteli bir marka olursa güzel olur, içinde sürekli veri taşıyacağım, aynı zamanda USB yani Type-A girişli bir SSD olursa bilgisayar için de kullanabilirim. Boyut olarak en az 256 GB falan olursa güzel olur. Bütçe konusunda eğer fiyatına çok değen bir ürün olursa 1.500-2.000 TL’ye kadar çıkabilirim, daha alt fiyatlarda SSD’ler de önerebilirsiniz. M.2 olmasına hiç gerek yok.
Bu ürün istediğiniz özellikleri karşılıyor gibi. İçinde Type-C to Type-A kablosu da var resimlerden anladığım kadarıyla. Bütçenize de uygun aradığınız hızları belirtmemişiniz o yüzden hız konusunda bir şey diyemem.
Bu ürün istediğiniz özellikleri karşılıyor gibi. İçinde Type-C to Type-A kablosu da var resimlerden anladığım kadarıyla. Bütçenize de uygun aradığınız hızları belirtmemişiniz o yüzden hız konusunda bir şey diyemem.
Baktım ki bu fiyatlara fazla doğru düzgün bir şey yok, bu yüzden bütçemi biraz daha arttırdım. ASUS TUF Gamig AS1000 modelini gördüm ancak çok ağır ve kallavi bir ürün gibi geldi (Amazon'da 157 gram yazıyor inanmadım). Samsung T7 gördüm, Kingston's XS2000 modelini gördüm ancak çok küçük geldi, aynı flash bellek gibi. Bu yazdığım modeller nasıl peki?
En ucuz Asus Rog Strix Arion S500 ESD-S1B05 SSD USB 3.2 500 GB Taşınabilir M.2 SSD fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix Arion S500 ESD-S1B05 SSD USB 3.2 500 GB Taşınabilir M.2 SSD özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!