1.500-2.000 TL'ye IEM kulaklık önerisi

Bütçe
1.500-2.000 TL

Shock Blast 24

Uzman
Normalde Tangzu WAN'er 2 alıp geçecektim ama bütçemi artırmaya karar verdim; hem müzik hem de oyun için kullanacağım. Zaten elimde WAN'er 1 var, yani içimden farklılık geldi.

Dengeli ve temiz ses profili önceliğim, Thin veya boğuk olmayan V shaped ve sıcak ses profiline sahip kulaklıklara da bakabilirim. Oyun falan da oynarım, o yüzden FPS konusunda da üzmesin.

Sizce WAN'er'lerden birine bakıp alayım mı yoksa başka şeylere de yönelmeli miyim?

Aklımdakiler:
  • WAN'er 2 Red Lion (WAN'er 2'nin bass ve subbass artırılmış hali sesi daha sıcak; kimisi boğuk bulmuş, kimisi beğenmiş, kutu içeriği de zengin)
  • WAN'er 2 Jade Dragon (WAN'er 2 ile aynı ses, sadece ekstra kutu içeriği)
  • KZ CASTOR Harman
  • 7Hz Zero 2
  • Truthear Gate

@Simon

Son 3'tekileri direkt ele deirm. Red lion veya belle alabilirsin. Belle'in oyun performansını merak ediyorsan biraz beklersen test edebilirim senin için

Son 3'tekileri direkt ele deirm. Red lion veya belle alabilirsin. Belle'in oyun performansını merak ediyorsan biraz beklersen test edebilirim senin için
Çok mutlu olurum. Jade'ide mi eleyim? Hayatımda G PRO X 2 dışındakı tüm sıcak profilli kulaklıklardan biraz tiksindim illa boğukluk verdiği için umarım Redlion öyle değildir

Çok mutlu olurum. Jade'ide mi eleyim? Hayatımda G PRO X 2 dışındakı tüm sıcak profilli kulaklıklardan biraz tiksindim illa boğukluk verdiği için umarım Redlion öyle değildir
Sıcak ≠ boğuk. Çözünürlük ve katmanlama başka bir şey yani sıcak-parlak olmasıyla alakasız

Kefine Loric veya Waner 2 Red Lion alabilirsin bence. Jade gereksiz pahali geldi gozume. Loric, daha dengeli ve vokal agirlikli deniliyor. Red Lion zaten butcenin en iyisi.
Hocam burada Tangzu Wan'er 2 Jade Dragon | Sipariş Vakti 1500 tl.

Teşekkür ederim bakacağım Kefine'ye.
Valorantta red liondan daha iyi hemen anlaşıldı
Teşekkür ederim. Kiwinin ses profili nasıl dengeli mi V shapped falan mı yoksa? Sesleri temiz mi? Redlion'ın oyun performansı hakkında 1 2 olumsuz yorun okumustum bu yuzden biraz korkutmuştu beni.

Belle warm bi kulaklık çözünürlüğü fiyatına göre iyi. Red lion oyun için tercih edilmez evet

Belle warm bi kulaklık çözünürlüğü fiyatına göre iyi. Red lion oyun için tercih edilmez evet
Müzik için hangisini tercih ederdiniz? Muhtemelen Belle alıcağım gibi yardımlarınız için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…