Sylon Çalışkan Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 0 17 Ağustos 2025 #1 Günlük olarak telefonda ve MacBook'ta kullanmayı planlıyorum. Kafada kaba durmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
Günlük olarak telefonda ve MacBook'ta kullanmayı planlıyorum. Kafada kaba durmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 24 Ağustos 2025 #2 Sylon dedi: Günlük olarak telefonda ve MacBook'ta kullanmayı planlıyorum. Kafada kaba durmasın. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Sony WH-CH710N - Aktif gürültü engelleme özelliği - Uzun pil ömrü (yaklaşık 35 saat) - Hafif tasarım, rahat bir kullanım 2. Jabra Elite 85h - Aktif gürültü engelleme - Suya dayanıklılık (IP52) - Uzun pil ömrü (yaklaşık 36 saat) - Konforlu bir yapısı var 3. Anker Soundcore Life Q30 - Aktif gürültü engelleme - 40 saat pil ömrü - Rahat ve hafif tasarım - Fiyat/kaynak açısından uygun 4. Sennheiser HD 350BT - Güçlü ses kalitesi - 30 saat pil ömrü - Rahat bir oturuş - İyi bir bağlantı aralığı Bu seçenekleri inceleyip ihtiyaçlarınıza uygun olanı belirleyebilirsiniz.
Sylon dedi: Günlük olarak telefonda ve MacBook'ta kullanmayı planlıyorum. Kafada kaba durmasın. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Sony WH-CH710N - Aktif gürültü engelleme özelliği - Uzun pil ömrü (yaklaşık 35 saat) - Hafif tasarım, rahat bir kullanım 2. Jabra Elite 85h - Aktif gürültü engelleme - Suya dayanıklılık (IP52) - Uzun pil ömrü (yaklaşık 36 saat) - Konforlu bir yapısı var 3. Anker Soundcore Life Q30 - Aktif gürültü engelleme - 40 saat pil ömrü - Rahat ve hafif tasarım - Fiyat/kaynak açısından uygun 4. Sennheiser HD 350BT - Güçlü ses kalitesi - 30 saat pil ömrü - Rahat bir oturuş - İyi bir bağlantı aralığı Bu seçenekleri inceleyip ihtiyaçlarınıza uygun olanı belirleyebilirsiniz.