1.500 dolar bütçeye GTA 6 oynatabilecek sistem tavsiyesi

Bütçe
$1.500

Baki Akdemir

Uzman
İyi akşamlar dilerim, arkadaşlar. Bir arkadaşım work and travel ile Amerika'ya gitti ve dönerken de sistem toplayıp öyle dönmek istiyor. Bütçesi 1500 dolar civarında. Sistemden beklediği en büyük şey, GTA 6 bilgisayara çıktığında akıcı bir şekilde oynatabilmesi. Ben yapay zekadan da destek olarak kağıt üstünde ekteki parçaları seçtim;

Kasa ve monitörü Türkiye'de alacak, şu an için onlar öncelikli değiller. Sizlerden isteğim, seçtiğim bu parçalar hakkında görüşlerinizi bildirmeniz. Sizce mantıklı bir sistem mi olmuş, gördüğünüz herhangi bir eksi ya da aşırı tarafı var mı ve tavsiyeleriniz neler? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim!

GTA 6 PC'ye çıkacağı zaman RTX 70 serisi gündemde olur yani şu an için erken bu iş.
GTA 6 PC'ye çıktığı zaman RTX 5070 eskimiş olacak.
Ne alaka? 6000 serisi 2027'de falan çıkacak. Hatta 2028'e bile kayabilir. Daha 5000'lerin Super versiyonu çıkmadı. GTA 6 PC'ye geldiğinde en güncel kart 5000 Super serisi olur büyük ihtimal.

Yapay zekayı boş verin, şu forumda yapay zekayı terbiye edecek kullanıcılar var, bütçeyi belirtin, gerekli parçaları bilgili arkadaşlar önerir. Net bütçe 70.000 TL mi? Esneme var mı? 72-73 bin TL gibi.

Son düzenleme:
GTA 6 PC'ye çıkacağı zaman RTX 70 serisi gündemde olur yani şu an için erken bu iş.
GTA 6 PC'ye çıktığı zaman RTX 5070 eskimiş olacak.
Aslında konsollardan bir sene sonra çıkacağı tahmin ediliyor, tıpkı RDR2 de olduğu gibi. Bende bu tahmini esas alarak böyle bir sistem oluuşturdum.

Yapay zekayı boş verin, şu forumda yapay zekayı terbiye edecek kullanıcılar var, bütçeyi belirtin, gerekli parçaları bilgili arkadaşlar önerir. Net bütçe 70.000 TL mi? Esneme var mı? 72-73 bin TL gibi.
Net bütçe 1500 dolar civarları. 1530-1560 dolar olabilir, ama 1600 dolar seviyesine, yani 75.000₺'ye çok yaklaşmaz ise iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…