1.500 TL akıllı saat tavsiyesi

Bütçe
1.500 TL

erdym

Tanınmış Üye
Yer
İstanbul
Kendim band 5 kullanıyorum ve Amazon'da hediye çekimle anneme bir akıllı saat almak istiyorum çünkü hem doktoru sağlık takibi açısından tavsiye etti hem de işleri kolaylaştırmasından dolayı rahatlık olur. Bütçem 1500 TL civarı ve Amazon'dan olmak zorunda. Band tipi istemiyorum çünkü biraz daha geniş bir ekran annem için daha yararlı olur yani ben bile zorlanıyorum bazen. Özellikle adım sayar, nabız ölçer ve müzik kontrolü gibi şeyler öncelikli.

Bulduğum modeller:

Merhaba, tansiyon ölçümü bulunmuyor fakat dilerseniz Xiaomi Watch 5 Lite veya Xiaomi Watch 5 active satın alabilirsiniz. İki üründe bu sene piyasaya sunuldu oldukça şık ve yeni bir işletim sistemine sahipler.

Merhaba, tansiyon ölçümü bulunmuyor fakat dilerseniz Xiaomi Watch 5 Lite veya Xiaomi Watch 5 active satın alabilirsiniz. İki üründe bu sene piyasaya sunuldu oldukça şık ve yeni bir işletim sistemine sahipler.

Hocam peki Watch 6 uygun mudur ekstra param çıktı da fiyatı da 3900'e düşüyor. Annem hem Samsung telefon kullanıyor sizce bu mantıklı mı yoksa fit3 yeterli kalır mı ya da başka bir cihaz var mı? Mikrofonu falanda varmış annem telefonunu çaldırmaktan korktuğu için çantasından çıkarmak da istemiyor açıkçası. Hem tansiyon ölçümü uyku takibi falan da hoş gözüküyor.

Hocam peki Watch 6 uygun mudur ekstra param çıktı da fiyatı da 3900'e düşüyor. Annem hem Samsung telefon kullanıyor sizce bu mantıklı mı yoksa fit3 yeterli kalır mı ya da başka bir cihaz var mı? Mikrofonu falanda varmış annem telefonunu çaldırmaktan korktuğu için çantasından çıkarmak da istemiyor açıkçası. Hem tansiyon ölçümü uyku takibi falan da hoş gözüküyor.

Tekrar merhaba, bildiğim kadarıyla fit 3 modelinde sesi görüşme yok fakat Watch 6 modelinde sesli görüşme ve mikrofon mevcut eğer bütçeniz el veriyor ise Watch 6 daha doğru bir karar olacaktır.

Tekrar merhaba, bildiğim kadarıyla fit 3 modelinde sesi görüşme yok fakat Watch 6 modelinde sesli görüşme ve mikrofon mevcut eğer bütçeniz el veriyor ise Watch 6 daha doğru bir karar olacaktır.

Suya dayanıklılık konusunda sertifikalı ama açıkçası fazla anlamıyorum. Kağıt üstünde dayanıklı yazıyor ama el yıkarken falan sorun yaşatır mı? Ona göre şu an sipariş vereceğim fiyatı cazip geldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt