iyx Başarılı İlk 1.000! Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Haziran 2026 #1 Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2026
Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa.
Leviodas 60 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 412 5 Haziran 2026 #2 Spirit of Aim hybrid alabilirsiniz. Kendimde kullanıyorum gayet memnunum.
Zero_Tw02 12 Becerikli Katılım 25 Şubat 2026 Mesajlar 102 Beğeniler 46 9 Haziran 2026 #3 iyx dedi: Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa. Genişletmek için tıkla... Eğer almadıysanız ATK Sky veya ESPTiger Tang Dao/SR öneririm.
iyx dedi: Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa. Genişletmek için tıkla... Eğer almadıysanız ATK Sky veya ESPTiger Tang Dao/SR öneririm.
SF26 60 Üstün Profesör Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.259 Çözümler 19 Beğeniler 8.359 9 Haziran 2026 #4 iyx dedi: Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında mısınız yurt içinde mi?
iyx dedi: Merhaba, bu iki mouse pad arasında kaldım. Ne önerirsiniz? Hybrid/Control olması benim için önemli. ESPTiger mouse pad'leri de olabilir, iyi bir fark varsa. Genişletmek için tıkla... Yurt dışında mısınız yurt içinde mi?