1.500 TL bütçede Hawk HK210 tarzı membran full klavye önerisi

Bütçe
1.500 TL

Breakthrough

Uzman
Merhaba,

HK210 birkaç gün önce Amazon'da oldukça güzel bir indirimdeydi. Elimdeki klavye bozulduğu için HM220 ile birlikte HK210 aldım.

Mouse rahat olmasına rağmen klavyeyi daha çok kod yazma ve mesajlaşma için kullanacağımdan pek rahat edemedim. Ancak tuş hissiyatı ve görünüşü oldukça hoşuma gitti.

Aynı tarz tasarıma ve tuşlara sahip ancak tam standart Q düzeninde klavyeler var mıdır?

Everest KB-98 ile aynı cihaz zaten fason bir şey. Işığı da ışık değil. Bence Acer OAK-0A0 al geç, işini görecektir. Mouse almamış olsaydın Logitech MK295 tavsiye ederdim direkt.

Everest KB-98 ile aynı cihaz zaten fason bir şey. Işığı da ışık değil. Bence Acer OAK-0A0 al geç, işini görecektir. Mouse almamış olsaydın Logitech MK295 tavsiye ederdim direkt.

Bozulan set Logitech MK295 idi hocam, 1 yıllık farenin Scroll Wheel'i bozuldu. Klavye güzeldi ancak Amazon ürünü geri göndermemi istediği için mouse ile beraber yolladım. Dediğin klavye oldukça basitmiş, bu rahatsız etmeye devam ederse onu alacağım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…