23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.847 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.267 Bugün 18:46 #11 İntikankam dedi: Bu 8KHz dongle kablo şeklindeymiş herhalde kablo şeklinde olmayan türü yok mu? Genişletmek için tıkla... Kablo şeklinde değil hocam küçük bir kutu şeklinde kabloyla bağlıyorsunuz bilgisayara.
İntikankam dedi: Bu 8KHz dongle kablo şeklindeymiş herhalde kablo şeklinde olmayan türü yok mu? Genişletmek için tıkla... Kablo şeklinde değil hocam küçük bir kutu şeklinde kabloyla bağlıyorsunuz bilgisayara.
KS KS İntikankam Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 53 Beğeniler 5 Bugün 18:48 #12 23783 dedi: Kablo şeklinde değil hocam küçük bir kutu şeklinde kabloyla bağlıyorsunuz bilgisayara. Eki Görüntüle 260069 Genişletmek için tıkla... Bunu bilgisayara nasıl takıyorum?
23783 dedi: Kablo şeklinde değil hocam küçük bir kutu şeklinde kabloyla bağlıyorsunuz bilgisayara. Eki Görüntüle 260069 Genişletmek için tıkla... Bunu bilgisayara nasıl takıyorum?
TANTUNICIK Uzman Menteşe Ustası Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.285 Beğeniler 731 Bugün 18:50 #13 İntikankam dedi: Bunu bilgisayara nasıl takıyorum? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bir ucu bilgisayara diğer ucu dongleye takıyoruz.
İntikankam dedi: Bunu bilgisayara nasıl takıyorum? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bir ucu bilgisayara diğer ucu dongleye takıyoruz.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.847 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.267 Bugün 18:50 #14 İntikankam dedi: Bunu bilgisayara nasıl takıyorum? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kabloyla hocam type-a yerini bilgisayara Type-C yerini donglea.
İntikankam dedi: Bunu bilgisayara nasıl takıyorum? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi kabloyla hocam type-a yerini bilgisayara Type-C yerini donglea.
KS KS İntikankam Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 53 Beğeniler 5 Bugün 18:55 #15 Satın aldım teşekkür ederim hepinize. Laptopta kullanacağım için bu dongle ne kadar iyi olur bilemiyorum ama gelince görürüm artık.
Satın aldım teşekkür ederim hepinize. Laptopta kullanacağım için bu dongle ne kadar iyi olur bilemiyorum ama gelince görürüm artık.