1.500 TL kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
1.700 TL

salandarman

Çalışkan
Bayramdan önce Soundcore R50i almıştım ama içime pek sinmedi. Şu an iade edebilirim, hala önerilere açığım ve tek amacım müzik dinlemek. Hareketli bass'lı müzik dinlemem, daha çok sakin müzikler dinlerim. Mikrofona çok önem vermiyorum, mikrofonu çalışsa yeter. Onun dışında bütçeyi 1.700 liraya kadar arttırabilirim.

Şiddetle Anker Soundcore Liberty 4 NC'yi öneriyorum. Şu an fiyatlar uçmuş. Ben 2000 lirayken satın almıştım. İndirim kovalayıp yakalarsanız çok iyi olur ya da biraz bekleyip bütçe yükseltip de alabilirsiniz. CMF Buds fiyatına göre o kadarda iyi değil. Aldığım gibi iade ettim. Nothing bu kulaklık işlerini beceremedi. 3 çeşit kulaklığını denedim, hepsi de rezaletti. Kendini kanıtlamış daha bilinir markalara bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de aynı segmentte olan kulaklıklar değil. Bütçeye göre öneri yapmaya dikkat ediyoruz ve CMF Buds o bütçeden en mantıklısı.

İkisi de aynı segmentte olan kulaklıklar değil. Bütçeye göre öneri yapmaya dikkat ediyoruz ve CMF Buds o bütçeden en mantıklısı.
İkisi de aynı bütçeye yakın, sık sık 2000 liraya düşüyor. CMF Buds yerine biraz para toplayıp Anker almak daha mantıklı. Bu yüzden önerdim, bir bildiğim var ki söylüyorum. Ayrıca çok dert değilse 2. el de bakılabilir. Sarı sitede Param Güvende ile alınırsa hiçbir problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…