KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 27 Haziran 2024 #11 Neshter dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ürünü satın aldım. Bakalım inşallah takabilirim.
Neshter dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ürünü satın aldım. Bakalım inşallah takabilirim.
Neshter Yetkin Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 269 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 154 27 Haziran 2024 #12 792 dedi: Ürünü satın aldım. Bakalım inşallah takabilirim. Genişletmek için tıkla... E biz boşuna mı buradayız babayiğit?
792 dedi: Ürünü satın aldım. Bakalım inşallah takabilirim. Genişletmek için tıkla... E biz boşuna mı buradayız babayiğit?
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 27 Haziran 2024 #13 Neshter dedi: E biz boşuna mı buradayız babayiğit? Genişletmek için tıkla... Sadece kasanın arka kapağını açmam yeterli mi? (arkaya takılacak parçayı takmak için) yoksa komple anakartı mı sökmem gerekiyor? Bu konularda çok cahilim kusuruma bakmayın.
Neshter dedi: E biz boşuna mı buradayız babayiğit? Genişletmek için tıkla... Sadece kasanın arka kapağını açmam yeterli mi? (arkaya takılacak parçayı takmak için) yoksa komple anakartı mı sökmem gerekiyor? Bu konularda çok cahilim kusuruma bakmayın.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 27 Haziran 2024 #14 792 dedi: Sadece kasanın arka kapağını açmam yeterli mi? (arkaya takılacak parçayı takmak için) yoksa komple anakartı mı sökmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Arkayı açman yeterli dostum. Hayırlı olsun güzel soğutucu.
792 dedi: Sadece kasanın arka kapağını açmam yeterli mi? (arkaya takılacak parçayı takmak için) yoksa komple anakartı mı sökmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Arkayı açman yeterli dostum. Hayırlı olsun güzel soğutucu.