1.500 TL'ye 2. el mouse önerisi

Batur

Başarılı
Arkadaşlar selam, 2. el 1500TL mouse almayı düşünüyorum şu an aklımda AJ159 Pro var ve İzmir içinden 2. el mouse ilanları atarsanız sevinirim, aradığım mouse da istediğim oyuncu mouse olacak ve kablosuz olacak ve alırken içinden 4K veya 8K dongle olması gerek başka bir isteğim yok, sıfır mouse da olur ancak gidip hemen almayı düşünüyorum.

Bulduğum AJ159 Pro 1250TL kutulu içinde 8K dongle da var.

Sarı veya yeşil siteden 1500 TL fiyata sıfır olarak AJ159 Pro çok rahat alabilirsiniz.

Sarı veya yeşil siteden 1500 TL fiyata sıfır olarak AJ159 Pro çok rahat alabilirsiniz.

Mcu ve malzeme kalitesinde önermiyorlar alternatif olarak var mı önerebileceğiniz.

Mcu ve malzeme kalitesinde önermiyorlar alternatif olarak var mı önerebileceğiniz.
Bence hiç başka modellere yönelmeyin. Kendimde kullanıyorum. Alıp satıyorum. TR piyasasından bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi mouse.

Gıcırdama sorunu var ve bazen zoom-in yapıyor kronik olarak başka alternatif yok ama alabilirsiniz. Gıcırdama sorunu düzeldi bende tekrarlar mi bilmiyorum zoom-in'de 2-3 kere yaptı oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…