Bir fanda gürültü meydana geldi. Sessiz, stabil, RGB fan arıyorum. Böyle bir şey daha önce de olmuştu ve Arctic P12 PWM PST A-RGB almıştım ve fakat şimdi stok bulamıyorum.
Bir fanda gürültü meydana geldi. Sessiz, stabil, RGB fan arıyorum. Böyle bir şey daha önce de olmuştu ve Arctic P12 PWM PST ARGB almıştım ve fakat şimdi stok bulamıyorum.
Bir fanda gürültü meydana geldi. Sessiz, stabil, RGB fan arıyorum. Böyle bir şey daha önce de olmuştu ve Arctic P12 PWM PST A-RGB almıştım ve fakat şimdi stok bulamıyorum.
Thermalright veya AsiaHorse modellerine bakılabilir, zam yemediyse Corsair'in de 1-2 modeli olması lazım.
Örnek olarak; (bu attığım reverse blade) Thermalright TL-UB24R ARGB 240mm Kasa Fanı UB modellerine bakılabilir lakin 3'lü grubun stoku kalmamış.
M12Q modeli de iş görür. Alternatif olarak M12-S önerebilirim.
Bilgisayar Kasası ve Soğutma ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...
Bilgisayar Kasası ve Soğutma ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır...